Matti Nykäsestä musiikkinäytelmä Ränssin Kievariin – Kari Tapion poika tuottaa

Matti Nykäsestä musiikkinäytelmä Ränssin Kievariin – Kari Tapion poika tuottaa

Matti Nykäsestä musiikkinäytelmä Ränssin Kievariin – Kari Tapion poika tuottaa

Mäkihyppylegenda Matti Nykäsen elämästä tehdään mittava musiikkinäytelmä ensi kesänä. Elämä on laiffii -musiikkinäytelmästä vastaa Nykäsen pitkäaikainen ystävä, manageri ja levytuottaja Jussi Niemi, ja esitykset saavat ensi-iltansa Jyväskylän Ränssin Kievarissa 22. heinäkuuta 2020.

Musiikkinäytelmää esitetään kaikkiaan 25 kertaa, ja sen viimeinen esitys on 23. elokuuta. Esitysten tuottajina ovat Ränssin Kievari ja J. Jalkanen Oy.

Elämä on laiffii -esityksen käsikirjoittavat yhteistyössä Jussi Niemi, Juse Venäläinen ja Joona Jalkanen. Muu tuotantoryhmä sekä pääosien esittäjät julkistetaan myöhemmin. Lipunmyynti ensi kesän näytelmään alkaa ensi viikolla.

Mainos

Ränssin kievarilla on jo 30-vuotinen kokemus kesäteatteritoiminnasta. Tänä kesänä siellä nähdään Saija Tuupasen ja Tommi Soidinmäen tähdittämää Kuka nyt soittaa sir? -musiikki-iloittelu.

Kari Tapion poika Joona Jalkanen on innoissaan, kun pääsee tuottamaan esityksen Nykäsestä.

“Matti Nykäsestä kertova esitys saa ansaitsemansa esityspaikan suuren olympiasankarin kotikaupungissa ja vieläpä upeassa luonnonkauniissa paikassa Ränssin Kievarissa, järven rannalla, lähes 200 vuotta vanhan maalaistalon pihapiirissä”, Joona sanoo.

“Siellä on jo aiemmin nähty isästäni Kari Tapiosta kertova 15 kesää -laulunäytelmä. Kun minua pyydettiin mukaan tuottamaan esitystä Matti Nykäsestä, lähdin innolla mukaan.”

Jyväskylästä kotoisin ollut Matti Nykänen (1963-2019) oli yksi Suomen kautta aikojen menestyneimmistä urheilijoista. Kaupunki on parhaillaan valmistelemassa muistomerkkiä hänen kunniakseen. Lisäksi Nykäselle ollaan virittämässä museohanketta Jyväskylään.

Nykänen menehtyi vain 55-vuotiaana kotonaan Joutsenossa 4. helmikuuta.

 Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia öytöjä. Klikkaa heti tästä!
Tilaa Kodin Kuvalehti ja saat 1kk lehdet kaupan päälle. Nyt 3 kk (6 numeroa) vain 29 € ja saat 1kk lisää tilaukseesi kaupan päälle! Toimi heti, klikkaa tästä!

 

Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

Aki Samuli sai maatilalleen mittavan sponsorin: “Olen todella innoissani”

Kommentit pois päältä artikkelissa Aki Samuli sai maatilalleen mittavan sponsorin: “Olen todella innoissani”

Mikko Mäkeläinen myöntää alkoholiongelmansa: “Pimeys on ollut läsnä” – ryhtyy raittiiksi

Kommentit pois päältä artikkelissa Mikko Mäkeläinen myöntää alkoholiongelmansa: “Pimeys on ollut läsnä” – ryhtyy raittiiksi

Amadeus Lundberg sai rinnalleen Channel Fourin: “Kesälavat houkuttelevat”

Kommentit pois päältä artikkelissa Amadeus Lundberg sai rinnalleen Channel Fourin: “Kesälavat houkuttelevat”

Tangokuninkaalliset yhdistivät voimansa yhdistyksessä: “Teemme hyvää lapsille ja vanhuksille”

Kommentit pois päältä artikkelissa Tangokuninkaalliset yhdistivät voimansa yhdistyksessä: “Teemme hyvää lapsille ja vanhuksille”

VIDEO: Jussi Lammela iloitsee: 60-vuotislahjaksi Jallu-villasukat ja jättipullo

Kommentit pois päältä artikkelissa VIDEO: Jussi Lammela iloitsee: 60-vuotislahjaksi Jallu-villasukat ja jättipullo

Janne Raappana keikkailee nyt swingin ja lattareiden kera: “Halusin uusiutua ja haastaa itseni”

Kommentit pois päältä artikkelissa Janne Raappana keikkailee nyt swingin ja lattareiden kera: “Halusin uusiutua ja haastaa itseni”

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE