Ota yhteyttä

Uutiset

Matti Nykäsestä musiikkinäytelmä Ränssin Kievariin – Kari Tapion poika tuottaa

Ensi kesänä Ränssin Kievarissa nähdään Jussi Niemen ja Joona Jalkasen tuottama musiikkinäytelmä edesmenneestä mäkihyppylegendasta. “Olen innoissani”, Kari Tapion poika sanoo. Lue lisää!

Julkaistu

@

Mäkihyppylegenda Matti Nykäsen elämästä tehdään mittava musiikkinäytelmä ensi kesänä. Elämä on laiffii -musiikkinäytelmästä vastaa Nykäsen pitkäaikainen ystävä, manageri ja levytuottaja Jussi Niemi, ja esitykset saavat ensi-iltansa Jyväskylän Ränssin Kievarissa 22. heinäkuuta 2020.

Musiikkinäytelmää esitetään kaikkiaan 25 kertaa, ja sen viimeinen esitys on 23. elokuuta. Esitysten tuottajina ovat Ränssin Kievari ja J. Jalkanen Oy.

Elämä on laiffii -esityksen käsikirjoittavat yhteistyössä Jussi Niemi, Juse Venäläinen ja Joona Jalkanen. Muu tuotantoryhmä sekä pääosien esittäjät julkistetaan myöhemmin. Lipunmyynti ensi kesän näytelmään alkaa ensi viikolla.

Mainos

Ränssin kievarilla on jo 30-vuotinen kokemus kesäteatteritoiminnasta. Tänä kesänä siellä nähdään Saija Tuupasen ja Tommi Soidinmäen tähdittämää Kuka nyt soittaa sir? -musiikki-iloittelu.

Kari Tapion poika Joona Jalkanen on innoissaan, kun pääsee tuottamaan esityksen Nykäsestä.

“Matti Nykäsestä kertova esitys saa ansaitsemansa esityspaikan suuren olympiasankarin kotikaupungissa ja vieläpä upeassa luonnonkauniissa paikassa Ränssin Kievarissa, järven rannalla, lähes 200 vuotta vanhan maalaistalon pihapiirissä”, Joona sanoo.

“Siellä on jo aiemmin nähty isästäni Kari Tapiosta kertova 15 kesää -laulunäytelmä. Kun minua pyydettiin mukaan tuottamaan esitystä Matti Nykäsestä, lähdin innolla mukaan.”

Jyväskylästä kotoisin ollut Matti Nykänen (1963-2019) oli yksi Suomen kautta aikojen menestyneimmistä urheilijoista. Kaupunki on parhaillaan valmistelemassa muistomerkkiä hänen kunniakseen. Lisäksi Nykäselle ollaan virittämässä museohanketta Jyväskylään.

Nykänen menehtyi vain 55-vuotiaana kotonaan Joutsenossa 4. helmikuuta.

 Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia öytöjä. Klikkaa heti tästä!