Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Kyösti Mäkimattila juhlii synttäreitään ja avautuu arjestaan “parrakkaana koti-isänä”

“Kuin hyppy avantoon, jota en itse valinnut”, Kyösti Mäkimattila kuvaa korona-ahdinkoa. Lue tänään 44 vuotta täyttävän tanssitähden kuulumiset!

Julkaistu

@

Kyösti Mäkimattila kertoo, että korona-arki on muuttanut hänen elämäänsä huomattavan paljon rauhallisemmaksi ja myös seesteisemmäksi. Poissa on työn tuoma kiire ja ajomatkat, mutta toki myös toimeentulo.

Kaikki keikat ja konsertit on peruttu pitkälle alkukesään asti eikä Kyösti näe varmana sitäkään, mitä kesällä tapahtuu. Tangokuninkaan mukaan kesän keikkoja perutaan jo nyt yhä enemmän.

“Kuin hyppy avantoon, jota en itse valinnut” –Kyösti kuvaa koronakaaosta

“Koen tilanteen kuin hyppynä avantoon, jota en ole valinnut itse”, Kyösti kuvaa korona-ahdinkoa Seiskan pääsiäislehden haastattelussa.

Valoina toisillemme -teoksen runoihin sovitettuja konsertteja oli tarkoitus tänä keväänä järjestää ympäri Suomea. Syksyllä vapaita iltoja ja viikonloppuja ei välttämättä ole. Konserttikiertue lykkääntynee näillä näkymin vuodella.”

→ Lue myös: Kyösti Mäkimattila kunnioittaa Taipaletta: “Liikutuin Reijon onnitteluista” – tähdittää muistokonsertteja

Etäopiskelua ja yhteiseloa

Mutta perheen kannalta isän läsnäolo kotona lienee positiivinen muutos. Kyöstillä on kolme tytärtä, tanssitähden perhe asuu Turun Paattisilla.

Opettaa tyttäriään kotikoulussa

“Kolmen etäopiskelussa paahtavan nuoren parrakas koti-isä on uusi ilmestys. Tilanne on haaste, mutta yhteiselo on ainakin tähän saakka sujunut leppoisasti. Saa nähdä, miten pääsiäispyhistä selvitään”, Kyösti naureskeli Seiskassa.

“Päivärytmini on muuttunut. Olen saanut rauhassa luoda ja koota tekstitiedostot järjestykseen.”


Seiska on Suomen suosituin tv- ja viihdelehti! Tilaa nyt huimaan tarjoushintaan vain 2,40€/nro!

Täyttää tänään 44 vuotta

Tangokuningas kertoo nauttineensa keväisen luonnon heräämisestä ja tehnyt myös studiohommia. Voit katsoa artikkelin lopusta Kyöstin ja Varjokuvan kaksi ensimmäistä, tyylikästä ja tykättyä studiolive-lähetystä.

“Luojan kiitos, studioni sijaitsee Kehä III:n ulkopuolella”, hän sanoo.

Tänään pääsiäismaanantaina (13.4.20) Paattisilla syötäneen synttärikakkua, sillä Kyösti täyttää 44 vuotta.

→ Lue myös: VIDEO: Kyösti Mäkimattila rakastaa kesäautoaan: “Amazonin ratissa kauluspaita ja kulmahousut päällä”

Katso komeat studiolivet

Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva ovat julkaisseet jo kaksi studiolive-lähetystä. Seuraavat kaksi nähdään tulevina lauantai-iltoina (18.4. ja 25.4.) aina klo 20 Kyöstin virallisella Facebook-sivulla.

“Työmaille palataan vimmatulla palolla!”

“Teimme ne sillä ajatuksella, että ette unohtaisi. Ja jotta tunnelma olisi mahdollisimman autenttinen, niin periaatteena oli “kerralla purkkiin”. Ja lauantai-ilta ja klo 20, koska sehän se on, se lauantai-iltamien kiveenlyöty kellonaika”, Kyösti kertoo.

“Olen ylpeä ryhmästämme ja voin luvata, että sitten kun se taas on mahdollista, niin työmaille palataan vimmatulla palolla!”

 

 

 Jäykkä ja kankea olo? Tilaa VitaePro lihasten ja nivelten hyvinvointiin

Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).