Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Laila ja Olavi -laulukisan voiton veivät kevään tangoyllättäjä sekä viinatislaamon pomo

Tallukassa pidetty Laila ja Olavi -laulukilpailu päättyi Päivi Tuomen ja Jani Kujalan voittoon. Molemmilla on kosolti laulu- ja elämänkokemusta. Lue lisää ja kuuntele ääninäytteet!

Julkaistu

@

Laila ja Olavi -laulukilpailun finaali käytiin eilen lauantaina (5.10.19) tapahtumahotelli Tallukassa Vääksyssä.

Kilpailussa kuultiin upeita tulkintoja Laila Kinnusen ja Olavi Virran tuotannosta. Laila ja Olavi -laulukilpailu on valtakunnallinen laulukilpailu, jossa on yleissarja ja seniorisarja erikseen. Naiset laulavat Lailan ja miehet Olavin lauluja.

Yksi tuomariston jäsenistä, itsekin iskelmälaulajana menestynyt Tommi Tähtivirta kuvasi kisan tasoa hienoksi.

“Kisa oli äärettömän tiukka ja aiheutitte meille positiivisessa mielessä harmaita hiuksia. Kuten eilen sanoin, niin sanon tämän uudelleen… Matti Eskon laulun sanoja lainatakseni: “moni tienaa puuronsa helpommalla” ja tarkoitan siis tätä tuomaroinnin vaikeutta”, Tommi hymyili.

Tuomaristossa vaikuttivat myös tangokuningas Kari Hirvonen sekä Martta Saksa ja Teuvo Nummela. Viime vuonna voitot yleissarjassa vieneet Katja Karisukki ja Raimo Kukkonen juonsivat tapahtumat.

Laila ja Olavi-laulukilpailun voittajat 2019 Päivi Tuomi ja Jani Kujala.

Yleissarjan voittajiksi tuomaristo valitsi noormarkkulaisen Päivi Tuomen ja laihialaisen Jani Kujalan.

Päivi Tuomi on tuttu nimi ja ääni tanssikansalle, sillä Päivi pääsi tänä vuonna pitkälle Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Ensimmäistä kertaa tangoille osallistunut Päivi yllätti ja eteni kesäkuiseen Finaalin karsintaan saakka, mutta sitten tangotaival tyssäsi Keravalla. Hieno suoritus silti.

Mainos

Päivi on esiintynyt jo sangen pitkään. Hän on laulanut eri kokoonpanoissa ja myös eri tyyppistä musiikkia.

“Musiikki on minulle keino purkaa tunne-elämää. Se ei ole pelkästään laulamista, vaan siinä pysty tarjoamaan muillekin sielunruokaa”, Päivi on kertonut.

Siviiliammatiltaan Päivi Tuomi on luokanopettaja.

KATSO videolta Päivi Tuomen tulkinta kisan semifinaalissa Spa Hotel Lohjalla heinäkuussa:

Jani johtaa maailmankuulun ginin tuotantoa

Laihialainen Jani Kujala on myös pitkän linjan muusikko, joka kisaili jo 2006 Tangomarkkinoiden semifinaalissa Raisiossa. Hän on sanonut, että kisoista jäi käteen suurta kokemusta ja palo itsensä kehittämiseen laulajana. Samana vuonna hän aloitti lauluopinnot yksityisopetuksessa ja vuonna 2008 hän alkoi keikkailla Tanssiorkesteri Sidersin kanssa.

Lavakokemusta ja monipuolisuutta Jani on saanut kartuttaa myös teatterin puolella niin musikaalien kuin oopperankin merkeissä. Vaasan kaupunginteatterissa hän on laulanut Oopperan solistina sekä Oopperan kuorossa. Kesällä 2010 Jani näytteli Teuvo – Leevi And The Leavings -musikaalissa Juhanan roolin.

Työkseen Jani johtaa tuotantoa Kyrö Distillery Companyssa eli viinatislaamossa, joka on maailmankuulu etenkin Napue-ginistään. Ruispohjainen juoma on valittu maailman parhaaksi giniksi. Janin tarkka titteli Isokyrössä sijaitsevassa alkoholifirmassa on production manager.

KUUNTELE tästä Jani Kujalan Sateinen ilta -tulkinta vuodelta 2011:

Mainos

Konsertti nähdään televisiossa

Laila ja Olavi -kilpailun seniorisarjan voittivat puolestaan Marja-Liisa Näränen Parolasta ja Ismo Vallila Kovelahdelta.

Laila ja Olavi-laulukilpailun seniorisarjan voittajat 2019! Marja-Liisa Näränen ja Ismo Vallila.

Tallukassa pidettiin myös Laila ja Olavi -laulukilpailun avauskonsertti, jossa solisteina hurmasivat Milana Misic, Kari Hirvonen, Tarja Lunnas, J.Eskelinen ja Ari Lavu. Laulajia säestää Legenda-orkesteri. Komea konsertti pitää luonnollisesti sisällään Laila Kinnusen ja Olavi Virran lauluja sekä tarinoita heidän värikkäästä elämästään.

AlfaTV näyttää konsertin lauantaina 19.10. klo 21.

→ Lue myös: Eino Grön, Arja Koriseva, Reijo Taipale, Sinitaivas – suuret konsertit nähdään kotisohvilla


Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).