Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Eino Grön, Arja Koriseva, Reijo Taipale, Sinitaivas – suuret konsertit nähdään kotisohvilla

AlfaTV:n Lavalla-sarja hemmottelee tanssimusiikin ystäviä. TV:ssä nähdän upeita konserttitaltiointeja sekä suosikkiartisteja kuten Saija Tuupanen, Kyösti Mäkimattila, Kari Hirvonen, Tarja Lunnas ja Marko & Jukka. Katso lista!

Julkaistu

@

AlfaTV:n Lavalla-sarja tuo suuret konsertit kotisohville. Sarja sisältää 12 kestoltaan 90 minuutin mittaista konserttia vuodelta 2019. Jaksot esitetään syys-joulukuussa.

Luvassa on lukuisia tanssinystävien musikaalista makua helliviä taltiointeja, kuten Laila ja Olavi -laulukilpailun avauskonsertti, Arja Korisevan 30-vuotistaiteilijajuhlakonsertti, Eino Grönin 80-vuotisjuhlakonsertti ja Sinitaivas-konsertti.

Lisäksi sarjassa nähdään myös paljon odotettu ja kaivattu Reijo Taipaleen muistokonsertti. Taltiointi on Helsingin Kulttuuritalolta, missä esiintyvät mm. Kauko Simonen ja Marco Lundberg.

→ Lue myös: Reijo Taipaleen 80-vuotiskiertue vaihtui muistokonsertteihin – tytär: ”Lämmin kiitos”

Tänään lauantaina (5.10.) AlfaTV:n Lavalla-sarjassa nähdään Jukka Kuoppamäen 60-vuotista taiteilijauraa juhlistava konsertti. Konsertti alkaa klo 21.

Mainos

VARAA HETI, KLIKKAA KUVAA!

AlfaTV:n Lavalla-sarjan konserttilista

La 5.10. Jukka Kuoppamäki 60-v. taiteilijajuhlakonsertti

Jukka Kuoppamäellä on 60 vuotta hienoa taiteilijauraa takana. 25.7. Taidekeskus Salmelassa taltioidussa taiteilijajuhlakonsertissa esiintyvät Kuoppamäen lisäksi Katri Helena, Danny, Jukka Kuoppamäen tyttäret Inka ja Taika, Arto Paju Big Band & Soul Strings. Kapellimestarina toimii Arto Paju. Konsertin juontaa mediavaikuttaja Markku Veijalainen.

La 12.10. Tommy Hellsten, Tommi Kalenius: Kosketus

Tommy Hellstenin ja Tommi Kaleniuksen Kosketus on jatkoa Kasvotusten-kiertueelle. Kosketus tuntuu syvällä ja on enemmän kuin viihdettä tai ajankulua. Lauluissa ja teksteissä on aavistus jostain, mikä on meitä itseämme suurempaa. Kuulijan omalle oivaltamiselle ja kokemukselle annetaan tilaa.

La 19.10. Laila ja Olavi -laulukilpailun avauskonsertti

Laila ja Olavi -laulukilpailun avauskonsertti sisältää Laila Kinnusen ja Olavi Virran lauluja sekä tarinoita heidän värikkäästä elämästään. Konsertin solistit ovat Milana Misic, tangokuningas 2003 Kari Hirvonen, iskelmälaulajat Tarja Lunnas, J. Eskelinen sekä Ari Lavu. Konsertin juontavat vuoden 2018 Laila ja Olavi-laulukilpailun voittajat Katja Karisukki ja Raimo Kukkonen. Laulajia säestää Legenda-orkesteri.

→ Lue myös: Tarja Lunnas viettää synttäreitään ilman juhlia: ”Syksyllä on mukavia juttuja tiedossa”

La 26.10. PINK FLOYD The Wall 40-v. konsertti

Pink Floydin klassikkolevy The Wall täyttää 40 vuotta. Sen kunniaksi tamperelainen pitkän linjan Pink Floyd -tribuuttiyhtye Pulse soitti koko levyn alusta loppuun Pyynikin urheilukentällä lauantaina 7.9. Konsertti lähetettiin kokonaisuudessaan suorana AlfaTV:llä. Lauantaina 26.10. nähdään 90 minuutin mittainen kooste suorasta lähetyksestä.

La 2.11. Arja Koriseva 30-v. taiteilijajuhlakonsertti

Arja Koriseva on ollut estradien kuningatar 30 vuoden ajan. Taiteilija esittää juhlakonsertissaan tuttujen laulujen lisäksi itselleen uusia kappaleita. Mukana on tangoja, ikivihreitä, musikaalisävelmiä ja argentiinalaista tangoa. Hänet nähdään lavalla yhdessä tango- ja viihdeorkesteri Guardia Nuevan kanssa.

→ Lue myös: Arja Koriseva tunnelmoi juhlalevyllään – näin soivat Enkelin silmin ja Nocturne akustisesti

La 9.11. Reijo Taipale muistokonsertti

Suomalaisen iskelmätaivaan suursuosikin, Reijo Taipaleen muistokonsertti on taltiointi Helsingin kulttuuritalolta. Konsertti on osa Taipaleen muistokonserttien kiertuetta. Mukana on suuri joukko tähtiartisteja, kuten Erika Vikman, Susanna Heikki, Simo Silmu, Kauko Simonen, Dimitri Keiski, Marco Lundberg, Jani Jalkanen sekä Reijo Taipaleen tyttärentytär Senja Myller.

La 16.11. Sinitaivas-konsertti

Konsertti on taltiointi Sinitaivas-kiertueelta. Luvassa on sielukkaita tangotulkintoja, meneviä hittejä, ajattomia lauluja ja nostalgiaa. Konsertissa esiintyvät tangokuninkaalliset Pirita Niemenmaa (2019), Johannes Vatjus (2019), Tiina Räsänen (1994), Petri Hervanto (1999), Jukka Hallikainen (2008) ja Marko Maunuksela (2010). Musiikista vastaa Jackpot-orkesteri ja kapellimestarina toimii Taisto Lunkka.

→ Lue myös: Yllätys! Kohuttu Korean Hanski mukaan Sinitaivas-konserttikiertueelle

La 23.11. Romantiikan jättiläiset -konsertti

Romantiikan jättiläiset -konsertissa koetaan tähtientäyteinen suurkonsertti, kun Suomen, Viron ja Venäjän huippuartistit kokoontuvat Finlandia-taloon. Tässä Romantiikan jättiläiset -konsertissa esiintyvät mm. Diandra ja Kyösti Mäkimattila sekä Mikko Leppilampi, joka myös juontaa konsertin. Kansainvälisiä artisteja edustavat mm. Venäjän The Voice -kilpailun voittaja Petr Zaharov ja maailmankuulu saksofonisti Igor Butman.

La 30.11. Eino Grön 80-v. konsertti

Uransa jo 1950-luvun lopulla aloittanut Eino Grön muistetaan erityisesti monista legendaarisiksi muodostuneista tangolevytyksistä, kuten Seinillä on korvat, Sä kuulut päivään jokaiseen ja Illan viimeinen tango. Hänen läpimurtonsa oli vuonna 1958 julkaistu Liian paljon rahaa. Eino Grön on ikuinen osa suomalaista kevyen musiikin historiaa. Hänen vähäeleinen mutta karismaattinen esiintymisensä on lumonnut suomalaisia jo vuosikymmenten ajan.

→ Lue myös: Eino Grön, 80, yllätti kaksossisarensa: ”Synttärilahjaksi matka paratiisisaarelle”

 


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Voi entistä paremmin ET:n asiantuntijoiden avulla. Tilaa tästä ET Terveys tarjoushintaan!
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.
Karkaa pakkasia Espanjaan! Vietä kuukausi auringossa, alk. 695€ (sis. lennot ja majoitus). Top10Matkatarjoukset on Suomen suurin.