Ota yhteyttä

Koko laiva laulaa

VIDEO: Maria Tyyster laulaa vauvalleen: ”Hän reagoi potkimalla kovasti”

Maria Tyyster kertoo videolla raskaudestaan sekä miettii, millaista on hyvä yhteislaulaminen. ”Heviä en osaa laulaa”, tangokuningatar sanoo Koko laiva laulaa -risteilyllä.

Julkaistu

@

Maria Tyyster laulatti pirteänä ja energisenä syksyn ensimmäisellä Koko laiva laulaa -risteilyllä Europalla, vaikka vatsassa potkikin vauva. Tangokuningattaren toinen lapsi syntyy tammikuussa eli Maria on raskaudessaan jo yli puolen välin.

→ Lue myös: VIDEO: Maria Tyyster saa tammivauvan: ”Äitiysloma kestää joulusta tangoille”

Tanssiin.fi:n videohaastattelussa Maria kertoo, että koko syksy on täynnä töitä, ”keikkoja ja jumppatouhuja”. Äitiyslomalle Maria aikoo jäädä joulukuussa, noin viikkoa ennen joulua.

“Olen ainakin Seinäjoen Tangomarkkinoille asti äitiyslomalla. Tangoille on sitten tarkoitus tulla takaisin, se on jo sovittu juttu.”

Voit katsoa hyväntuulisen videohaastattelun tämän artikkelin lopusta.

Mainos

Maria Tyyster sanoo laulavansa vauvalleen.

”Hän saa kyllä koko ajan laulua ja musiikkia. Ja huomaa, että hän reagoi musiikkiin jo tässä vaiheessa, potkii kovasti.”

Videohaastattelussa Maria myös miettii, mikä tekee hyvän yhteislaulutapahtuman. Koko laiva laulaa -risteilythän ovat olleet hyvin suosittuja ja  kansaa on laivalla aina satamäärin nauttimassa tansseista ja yhteislauluista.

”Että ihmiset ovat mukana ja kappaleet tulevat yleisöltä. Valssit ovat suosittuja, kuten Kultainen nuoruus. Samoin Jätkän humppa uppoaa sekä tietenkin Rentun ruusu, Paratiisi ja Satumaa-tango”, Maria luettelee.

”Ei ole kappaletta, jota en suostuisi laulamaan, mutta ne pitäisi ensin varmaan opetella… Joskus on ollut sellaista ’kyykytä kuninkaallista’ -meininkiä, että on heitetty meille kappaleita että vetäkääpä tuosta ja katsotaan, miten menee. Ei risteilyillä mutta muualla.”

→ Lue myös: Mielen valmentajaksi opiskeleva Maria Tyyster: ”Odotan ylennystä luutnantiksi” – katso video

Seuraava Koko laiva laulaa -risteily on keskiviikkona 13. marraskuuta. Lauluemäntänä on tuolloin tangokuningatar Heidi Pakarinen ja tanssittamssa luonnollisesti myös Karavaani-orkesteri. Vuoden viimeinen KLL-risteily on vuorossa 18.12., jolloin laulattamassa ovat Marko & Jukka sekä Jackpot-orkesteri.

Risteilyt jatkuvat tuttuun tapaan vuonna 2020.

Katso Maria Tyysterin & Amorion keikat tästä.

 

KATSO Maria Tyysterin videohaastattelu Koko laiva laulaa -risteilyltä Europalla 25.-26.9.19:


Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia löytöjä. Klikkaa heti tästä!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Ihanat Marimekon vaatteet ja tuotteet aikuislle ja lapsille - edullisesti ja turvallisesti. Tilaa heti!