Ota yhteyttä

Uutiset

Tältä näyttää Reijo Taipaleen viimeinen leposija – katso kuva lesken suunnittelemasta hautakivestä

Reijo Taipaleen hautakivi on valmis ja pystytetty Helsingin Hietaniemen hautausmaan uurnalehtoon. Lue lisää ja katso kuvat Anita Taipaleen suunnittelemasta muistomerkistä.

Julkaistu

@

Reijo Taipaleen hautakivi on valmistunut ja pystytetty Hietaniemen hautausmaalle Helsingissä. Viime huhtikuussa menehtyneen laulajalegendan perhe ilmoitti asiasta tänään sunnuntaina (6.10.2019).

Tiedotteessa Taipaleen omaiset kertovat, että eleettömän tyylikkään hautakiven on suunnitellut Reijon leski Anita Taipale.

“Hyvät Reijo Taipaleen musiikin ja elämäntyön ystävät, haluamme ystävällisesti ilmoittaa, että Reijon hautakivi on nyt valmis ja asetettu hautakummulle. Hautakiven on suunnitellut Reijon puoliso Anita ja sen on valmistanut kiviveistämö Berglöf Oy. Hautakiven materiaalina on käytetty kauniisti kimaltavaa Ylämaan spektroliittia, josta Reijo piti myös itse hyvin paljon.”

Reijo Taipaleen hauta sijaitsee Hietaniemen hautausmaan uurnalehdossa, Helsingissä. Haudan tarkka sijainti: lohko 13, paikka 99.

Reijo Taipaleen hautakivi sijaitsee Helsingin Hietaniemen hautausmaan uurnalehdossa Helsingissä.

Mainos

VARAA HETI, KLIKKAA KUVAA!

Koko kansan tangokuninkaana tunnetun Taipaleen viimeistä leposijaa koristaa meille suomalaisille niin tuttu värssy: katkelma legendaarisesta Satumaa-tangosta.

Satumaa-tangon sanat koristavat Reijo Taipaleen haudan alaosaa.

Reijo Taipale menehtyi Helsingissä 26. huhtikuuta 2019.  Hän sairasti useita vuosia muistisairautta. Taipale siunattiin perhepiirissä, ilman suuria julkisia hautajaisia. Tämän omaiset ilmoittivat heti kuolinuutisen yhteydessä.

→ Lue myös: Reijo Taipaleen kuolinilmoitus julki: “Kiitos rakas puolisoni päivistä ihanista”

Taipaletta muistellaan tänä syksynä myös musiikin saralla. Hänen kunniakseen on järjestetty kaksikin muistokonserttien sarjaa.

→ Lue myös: Nyt puhuu kohutun Reijo Taipale -kiertueen tuottaja: “Haluan vain tehdä kunniaa ystävälleni”

→ Lue myös: Reijo Taipaleen 80-vuotiskiertue vaihtui muistokonsertteihin – tytär: “Lämmin kiitos”Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).

Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!