Markku Aro iloitsee juhlakiertueestaan: “Sanoinkuvaamattoman hieno fiilis” – tuntee itsensä “poikaseksi”

Markku Aro iloitsee juhlakiertueestaan: “Sanoinkuvaamattoman hieno fiilis” – tuntee itsensä “poikaseksi”

Markku Aro iloitsee juhlakiertueestaan: “Sanoinkuvaamattoman hieno fiilis” – tuntee itsensä “poikaseksi”

Markku Aro kertoo nauttivansa siitä, että hänen ikäisilleen artistikonkareille riittää vielä kysyntää. Menestyksensä jo 1960-luvulla vakiinnuttaneen artistin hitit elävät yhä edelleen vahvasti yleisön muistoissa.

“Nyt juhlakiertueen jo käynnistyttyä tunnelmat ovat aivan mahtavat. Hieno fiilis! Onhan se mahtavaa, kun yleisö yhtyy kertosäkeisiin ja nousee konsertin lopussa seisomaan, taputtaa käsiään ja osoittaa suosiota. Sanoinkuvaamatonta”, sympaattinen Markku kuvailee tunnelmiaan.

→ Lue myös: Nyt se varmistui: Markku Aron ensimmäinen konserttikiertue juhlistaa 70 vuotta täyttävää tanssitähteä

Markku Aron 70 vuotta -juhlakiertue starttasi Joensuusta 12.10. ja käsittää kaiken kaikkiaan 22 konserttia eri puolilla Suomea. Kiertueen finaali nähdään Tampereella 15. päivä joulukuuta.

“Pitkän urani ensimmäinen oma konserttikiertue”

“Kuulostaa varmaan ihan uskomattomalta, mutta kyseessä todellakin on koko pitkän urani ensimmäinen oma konserttikiertue. Keikkoja ja konsertteja olen toki tehnyt enemmän kuin osaan laskea, mutta omaa kiertuetta en ole aikaisemmin tehnyt. Se on haastavaa, mutta samalla hyvin nautinnollista”, Markku sanoo.

“Konserteissa kaikki onnistumiseen liittyvät musiikilliset, tekniset ja visuaaliset yksityiskohdat näkyvät ja kuuluvat, samoin tietysti mahdolliset erheet. Viihtyisissä ja akustisesti laadukkaissa konserttisaleissa istuva yleisö todella keskittyy kuuntelemaan ja katsomaan esitystä. Ja sehän vaatii myös esiintyjää panostamaan suoritukseensa sataprosenttisesti.”

Mainos

“Tarinoimme Esa Niemisen kanssa”

Aron hittikappaleet eivät lopu kesken: Käyn uudelleen eiliseen, Hyvännäköinen, Moskiitto, Jestas sentään, Ollaan lähekkäin, Oma kultasein, Oo – mikä nainen, ”Katso luontoa ja huomaa, Kaipuu, Anna kaikkien kukkien kukkia, Etsin kunnes löydän sun, Pois sun vien, Kun sä vierelläin sateessa oot ja Loit elämälle pohjaa sekä sen jälkeen yhteistyössä tuottaja Veikko Samulin kanssa Keskiyön aikaan, Ollaan lähekkäin ja niin edelleen.

Juhlakiertueella soittaa Markku Aron monivuotinen Diesel-yhtye, mutta nyt väkevästi vahvistettuna. Peruskokoonpanoon kuuluvien kosketinsoittaja Taisto Lunkan, kitaristi Timo Yrjänän, basisti Markku Issakaisen ja rumpali Juha Pellisen lisäksi konserttisaleissa nähdään myös huilua, saksofonia ja klarinettia soittava Heikki Pohto sekä yhtyeen kapellimestarina toimiva pianisti, kosketinsoittaja Esa Nieminen. Kummatkin muistetaan muun muassa suositusta BumtsiBum!-tv-ohjelmasta.

Sanavalmis Esa Nieminenhän tunnetaan myös kokeneena ja menestyneenä säveltäjänä ja levytuottajana, joka tuntee suomalaisen musiikin historian juurta jaksain. Niinpä me Esan kanssa laulujen lomassa myös jutustelemme, tarinoimme ja muistelemme suomalaisen pop- ja iskelmämusiikin vaiheita vuosien varrelta. Se on hauskaa ja mielenkiintoista, Aro sanoo.

→ Lue myös: Markku Aro vältti hirvikolarin 2 sekunnilla: “Läheltä piti” – suomii Avussa kännyköitä

Mainos

“Tunnen itseni poikaseksi”

Uran lopettamista juhlavuoden jälkeen Aro ei ole harkinnut.

“Näillä näkymin se tulisi olemaan ylivoimaisen vaikea päätös. Minä nautin esiintymisestä ja keikoilla käymisestä. Keikkailusta on tullut niin oleellinen osa elämääni näiden 50 vuoden aikana. Miten siitä voisi ainakaan kokonaan luopua?” Markku sanoo topakasti.

Markku täyttää 70 vuotta helmikuussa

“Tällä juhlakiertueella yhdistyvät upealla tavalla niin 50-vuotistaiteilijajuhla kuin henkilökohtainen 70-vuotisjuhlakin. Täytän 70 vuotta 3. päivä helmikuuta 2020, mutta moniin aikalaiskollegoihini verrattuna tunnen itseni vielä poikaseksi”, hän jatkaa hymyillen.

Katso Markku Aron keikat tästä (keikkakalenteri sisältää myös suorat linkit konsertteihin lippulinkkeineen).

 


Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.
Tilaa Kodin Kuvalehti ja saat 1kk lehdet kaupan päälle. Nyt 3 kk (6 numeroa) vain 29 € ja saat 1kk lisää tilaukseesi kaupan päälle! Toimi heti, klikkaa tästä!
Pidä huolta miehisyydestäsi. ProstaCare on monipuolisesti terveyttä edistäviä ainesosia sisältävä tehotuote, joka on suunnattu jo nuoruusvuotensa ohittaneille miehille. Klikkaa tästä tarjoukseen -50%!
TÖITÄ TARJOLLA! Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.

 

Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

Tanssii tähtien kanssa -yllätys! Nina Åkerman soi tv:ssä: “Olen otettu ja onnellinen”

Kommentit pois päältä artikkelissa Tanssii tähtien kanssa -yllätys! Nina Åkerman soi tv:ssä: “Olen otettu ja onnellinen”

Tietokirja kokoaa Suomi-tangon historian ja paljastaa: Montako keikka-Kossua Taisto Tammi joi?

Kommentit pois päältä artikkelissa Tietokirja kokoaa Suomi-tangon historian ja paljastaa: Montako keikka-Kossua Taisto Tammi joi?

Auts! Tommi Soidinmäki mursi jalkansa sohvapöytään: “Tekevälle sattuu” – laivakeikalla sandaaleilla

Kommentit pois päältä artikkelissa Auts! Tommi Soidinmäki mursi jalkansa sohvapöytään: “Tekevälle sattuu” – laivakeikalla sandaaleilla

VIDEO: Halvaantunut Jari Grek: “Laulaminen on parantanut ääntäni” – keikkaili kesällä Kyöstin kanssa

Kommentit pois päältä artikkelissa VIDEO: Halvaantunut Jari Grek: “Laulaminen on parantanut ääntäni” – keikkaili kesällä Kyöstin kanssa

Kesän korvamadon julkaissut Markku Ketola muistelee: “Jamppa Tuominen pyysi tuuraajakseen”

Kommentit pois päältä artikkelissa Kesän korvamadon julkaissut Markku Ketola muistelee: “Jamppa Tuominen pyysi tuuraajakseen”

Luo tili



Kirjaudu tilillesi



Tykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE