Ota yhteyttä

Media

Markku Aro vältti hirvikolarin 2 sekunnilla: ”Läheltä piti” – suomii Avussa kännyköitä

Markku Aro kertoo Avussa keväisestä säikähdyksestään tien päällä keikkareissulla. Jutussa Aro myös paheksuu some-kulttuuria. ”Häiritsee esiintymistä, kun kännykkä on kahden metrin päässä.” Lue!

Julkaistu

@

Markku Aro, 69, kertoo uuden Apu-lehden (30/2019) kansihaastattelussa tuoreesta läheltä piti -tilanteesta liikenteessä.

Kuten tanssikansa hyvin tietää, Markku kiertää Diesel-orkesterinsa kanssa yhä liki 150 keikan vuositahtia ympäri Suomen. Markku nauraakin Avussa, että ”hyvin on persus kestänyt”.51 keikkavuoden aikana suojelusenkelit ovat välillä olleet aika kovilla, viimeksi tänä keväänä.

”Iso naarashirvi olisi tullut tuulilasista sisään, jos olisin ollut siinä kohdassa kaksi sekuntia aikaisemmin. Läheltä piti!” Markku huudahtaa Avussa.

Mainos

Ensi helmikuussa 70 vuotta täyttävä Markku pitää myös elämänsä ensimmäisen konserttikiertueen tulevana syksynä. Voit lukea uutisen tästä: Nyt se kiertue varmistui!  sekä katsoa Markun videohaastattelun: ”Vielä on haaveita jäljellä”.

Jutussa pitkän linjan tähtiartisti myös paheksuu nykyajan kännykkä- ja some-kulttuuria.

”Määrätynlainen intimiteetti on kadonnut, esiintyjistä on tullut yleistä riistaa. Eikä ole mitään, mikä suojelisi”, Markku Aro puistelee päätään.

”Keikalta otettua kuvaa tai videota voidaan levittää ihan minne vain. Joskus se häiritsee esiintymistä, kun kahden metrin päässä on ne tabletit ja kännykät.”

Katso Markku Aron & Dieselin keikat tästä.

 


Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia öytöjä. Klikkaa heti tästä!
Älä anna mieshormonisi huveta! TestoPlus™ -ravintolisän avulla palautat nuoruuden elinvoimaasi ja tehostat seksuaalista suorituskykyäsi. Tilaa nyt toimituskulujen hinnalla 6,90€!

Haluatko heti kesäkuntoon ilman raskasta kuntoilua? Fenix-rasvanpolttajan teho perustuu patentoituun kuituyhdisteeseen. Tilaa kesävartalosi vain toimituskulujen hinnalla 6,90 €!