Ota yhteyttä

Media

Matti ja Teppo pilan kohteina tv:n Putouksessa: ”Kui tyhmä sää olet?” – katso

Putous-viihdeohjelman sketsissä vinoiltiin veljeksille ja etenkin Teppo esitettiin sangen hölmössä valossa.

Julkaistu

@

Matti ja Teppo joutuivat pilan (tai pilkan) kohteiksi lauantaina (18.1.20) MTV3:n Putous-viihdeohjelmassa. Suosittu ja Suomen suurimmaksi viihdeohjelmaksi mainostettu Putous palasi ruutuihin 12. kauden merkeissä.

Ohjelmaa tähdittävät viime kaudelta tutun Christoffer Strandbergin sekä ohjelmaan paluun tekevän Pilvi Hämäläisen lisäksi uusina tulokkaina näyttelijät  Antti Tuomas Heikkinen, Linnea Leino, Malla Malmivaara, Heikki Ranta ja Mikko Töyssy.

Jyväskyläläinen näyttelijä Antti Tuomas Heikkinen pääsi esittämään Matti Ruohosta ja Keminmaalta kotoisin oleva Heikki Ranta taas tulkitsi Teppo Ruohosen roolin.

Voit katsoa naurettavan tv-sketsin videolta tämän artikkelin lopusta.

Lauantai-iltana 18.1.20 alkanut uusi Putous-kausi teki pilaa Matista ja Teposta. Sketsissä veljekset olivat Tuttu juttu shown vieraina.

Teppo näytettiin hölmössä valossa

Tv-sketsissä Matti ja Teppo olivat Tuttu juttu show:n vieraina Timo Koivusalon (Pilvi Hämäläinen) ja Susanna Laineen (Christoffer Strandberg) haastatteluissa. Vahvaa Turun murretta vääntävien veljesten piti vastata kysymyksiin omilla lauluillaan.

Kysymykset olivat tietysti äärimmäisen helppoja, tähän tyyliin:

”Matti, kuinka usein sä teet töitä?” feikki-Koivusalo tiedusteli.

”Tää on helppo… Mä joka päivä töitä teen”, Matti lallatteli menemään.

Teppo näytettiin televisiossa hölmönä kuin saapas.

”Teppo, kuinka usein Matti tekee töitä?” feikki-Susanna uteli.

”Kyl mää sanon että kolme päivää viikossa… Mitä Masa vastas tähän? Ai kappale… kappale… taivaankappale! Mä vastaan Pluto!”

”Kui tyhmä sää olet? Skarppaa vähän!” -Matin kommentti Tepolle tv:ssä

Kun Matti kuuli Tepon vastauksen, tämä ojensi veljeään leikillään:

”Kui tyhmä sää olet? Mä ollaan telkkarissa. Skarppaa vähän!”

Matti Ruohosta tv-sketsissä esitti hilpeästi Antti Tuomas Heikkinen.


Uskomaton artistikattaus! Matti ja Teppo, Leif Lindeman sekä Neitoset Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä Europalla 24.5.20. Tule kokemaan ainutkertainen risteilyelämys, alk. vain 36€!

”Meidän ura on takana”

Putouksen Tuttu juttu -sketsi jatkui samaan malliin. Hyvin näytelty ja imitoitu sketsi sai yleisön pyrskähtelemään tuon tuostakin nauruun.

”Matti, mitä on kaiken takana?”

”No tietenkin kaiken takana on nainen…”

Mutta Tepolle oikean vastauksen löytäminen oli tahmeampaa.

”Mitä Masa vastas tähän? Nooh… en oikein tiedä, mutta jos mä näitä suuntia mietin. Niin hyvä bändi meillä on on takana… ja Roope Salminen oli tuolla takana. Ja yleisö on takana. Nyt mä tiedän! Meidän ura on takana! Ai niin se kappale.. mä vastaan ura-nus. Misä mä olen? Hunajata hunajata… paljo Tepsiin peli on?”

Teppo Ruohosta näytteli Putouksen sketsissä Heikki Ranta. Christoffer Stranberg taas oli kuin Susanna Laine.

Lomailevat ja nauttivat keikkatauosta

Matti ja Teppo ovat parhaillaan vajaan puolen vuoden keikkatauolla ja lomalla. Supersuosittujen veljesten 50-vuotista uraa juhlistanut menestyksekäs konserttikierue päättyi joulukuun puolivälissä.

Tanssiin.fi kertoi aiemmin, että veljekset aikovat nauttia matkustelusta. Matti suuntasi pidemmäksi aikaa Kanariansaarten Teneriffalle, joten hän tuskin näki Putouksen pilaa, ainakaan suorana lähetyksenä.

Teppo sen sijaan aikoi käydä lyhyemmällä reissulla Roomassa vaimonsa kanssa.

→ Lue myös: Matti ja Teppo lähtivät lomalle: palaavat keikoille Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä toukokuussa

Keikoille Matti ja Teppo palaavat 24. toukokuuta, jolloin he esiintyvät ainutkertaisella elämysristeilyllä Silja Europalla. Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä tanssittavat myös Leif Lindeman & Amore sekä Neitoset. Voit varata oman risteilysi tästä (Ikaalisten Matkatoimisto).

Tulevana kesänä Matti ja Teppo aikovat tehdä vain isompia esiintymisiä harvakseltaan. Talvisin he eivät keikkaile lainkaan. Risteilyllä kyse on siis historiallisen keikkakesän avauksesta!

Katso Matin ja Tepon keikat tästä.

KATSO MTV3:n Putouksen Tuttu juttu show -sketsi:

 


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Lainaa 1000 – 60.000€ ilman vakuuksia tai takaajia Laina-aika 1-12 vuotta. Rahoitushaku.fi tekee lainavertailusta helppoa!
Valkeammat hampaat vain 10 minuutissa! Smileo on helppo, turvallinen ja nopea hampaiden valkaisu. Tilaa nyt edullisesti suoraan kotiin!
Haluatko heti kesäkuntoon ilman raskasta kuntoilua? Fenix-rasvanpolttajan teho perustuu patentoituun kuituyhdisteeseen. Tilaa kesävartalosi vain toimituskulujen hinnalla 6,90 €!