Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Oho, Paula Koivuniemi alkoi “hyvinpitelijäksi” ja pukeutui harvinaiseen Jussi-paitaan – katso

Myös Marko Maunuksela on Seinäjoen kaupungin mannekiinina mainoskampanjassa, missä kannustetaan hyviiin tekoihin. Lue myös, kuinka voit voittaa sydämillä koristetun erikois-Jussi-paidan.

Julkaistu

@

Paula Koivuniemi julkaisi tänään tiistaina (6.8.19) viehättävän kuvan perinteinen eteläpohjalainen Jussi-paita päällään. Eikä paita ole mikä tahansa neule, vaan harvinainen erikoisyksilö: tavallisestihan Jussi-paidoissa on salmiakkikuvio, mutta laulajalegendan paitaa koristavat sydämet.

Kyse on Seinäjoen kaupungin Hyvinpitely-mainoskampanjasta. Kaupunki haluaa nostaa esiin” kaikki kauniit eleet, sanat ja teot – niin pienet kuin suuretkin hyvinpitelyt”.

Paula Koivuniemi on syntyjään Seinäjoelta, joten on luonnollista, että laulaja on kotikaupungin kampanjan mannekiinina.  Paulan isä Mauri Kouvuniemihän oli Etelä-Pohjanmaalla suosittu tanssimuusikko, ja Paula seurasi jo nuorena tyttönä isäänsä lavakeikoille.

→ Lue myös: Paula Koivuniemi vietti syntymäpäiväänsä ystävien kanssa juhlien – viihdytti pianolla

Aikuinen nainen Jussi-paidassa! Paula Koivuniemi näyttää viehättävältä sydämillä koristettu erikois-Jussi päällään. Kuva: Facebook.Jussi-paita on vuosikymmenten ajan edustanut eteläpohjalaista asennetta, sisua ja rohkeutta.

“Toisinaan juuri rakkauden osoittaminen vaatii eniten rohkeutta. Siksi kampanjan symbolina toimivan perinnepaidan uudessa versiossa salmiakkikuviot on korvattu sydänkuvioilla”, Seinäjoella selitetään.

Rakastunut Jussi -paitoja on valmistettu vain rajoitettu erä. Yksi niistä on Seinäjoen keskustassa seisovan Yrittäjä-Jussi-patsaan päällä ja loput on jaettu Paulan kaltaisille “rakkauden lähettiläille”.

Myös tangokuningas Marko Maunuksela on ollut yksi Hyvinpitely-kampanjan mannekiineista.

Marko Maunuksela, Yrittäjä-Jussi ja Jussi-paidat sateisen Seinäjoen keskustassa. Kuva: Facebook.

Mainos

Seinäjoella on käynnissä myös kilpailu, missä voi voittaa omakseen harvinaisen sydänkoristetun Jussi-paidan.

“Kuka tahansa voi raportoida hyvinpitelystä merkitsemällä Instagramissa romanttisen, iloisen, tai hauskan kuvansa 11.8.2019 mennessä #hyvinpitely“, ohjeissa kerrotaan.

“Halaus, pusu, kiittäminen, avun tarjoaminen – nämä kaikki ovat hyvinpitelyä. Kaikkien hyvinpitelystä raportoineiden kesken arvotaan hienoja ja harvinaisia Rakastunut Jussi -paitoja.”

 
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!