Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Paljon isoja joulukiertueita julki: Antti Ketonen, Aki & Teijo, Tommi & Sani, Teemu & Diandra…

Monet tutut tanssitähdet ovat ehättäneet julkaisemaan jo joulukiertueensa, vaikka ulkona on vielä kesäistä. ”Kiersin isäni kanssa pukkina ja tonttuna”, kertoo mittavan kiertueen tekevä Antti Ketonen. Lue lisää!

Julkaistu

@

Vaikka eletään vielä kesäisiä päiviä, monet artistit ovat ehättäneet julkaisemaan jo tulevat joulukiertueensa. Tuttuun tapaan luvassa on useita hienoja ja tunnelmallisia joulukonsertteja. Tanssitähdet jalkautuvat ympäri Suomea konserttisaleihin ja kirkkoihin.

Yksi odotetuimmista joulukiertueista lienee Antti Ketosen mittava Joululauluni-turnee, joka käsittää peräti 25 paikkakuntaa. Se starttaa Kemin kirkosta 7. marraskuuta. Ketonen on kesän aikana vetänyt hurjia yleisömääriä festivaaleilla ja oletettavaa on, että sympaattisen Antin joulukiertue kiinnostaa kansaa.

Antti Ketonen lähtee Joululauluni-kiertueelle nelihenkisen bändinsä kanssa. Kuluneena kesänä kolmisenkymmentä festarikeikkaa yhtyeensä kanssa heittänyt Ketonen on tulevasta kiertueesta innoissaan.

”Artistina olen aina haaveillut mahdollisuudesta tehdä isoja kiertueita ja nyt kävi niin, että kun lähdimme suunnittelemaan joulukiertuetta, se vain lähti paisumaan. On tosi mahtavaa päästä kiertämään koko Suomi oman bändin kanssa. Kiertueella on mukana myös sellaisia paikkakuntia, joilla en ole aiemmin vieraillut. Olemme koko porukka todella innoissamme”, Antti kertoo.

”Kiersin isäni kanssa pukkina ja tonttuna”

Konserteissa tullaan kuulemaan kappaleita Ketosen vuonna 2015 julkaistulta joulualbumilta, artistin omia suosikkijoululauluja sekä aivan uusia kappaleita. Yksi uusista kappaleista tulee olemaan mukana Ylen Anna laulu lahjaksi -konsertissa, mutta luvassa on myös Antin omiin joulumuistoihin pohjautuvia lauluja.

”Minulla on muutamakin uusi joululaulu tekeillä. Joulu on minulle rakasta aikaa ja siihen liittyy paljon muistoja. Olen muun muassa aikoinaan kiertänyt isäni kanssa joulupukkina ja tonttuna, ja juuri niistä muistoista on syntymässä joululaulu. Itseltäni nämä tällaiset kiertueet viime aikoina jääneet väliin, mutta on upeaa päästä nyt jakamaan tarinoita omissa konserteissani. Toivotan kaikki tervetulleeksi Joululauluni-konsertteihin”, Antti sanoo.

Katso Antti Ketosen keikat ja joulukiertueen tiedot lippulinkkeineen tästä.

Mainos

Teemu Roivainen sytyttää valot tuhannet

Tangokuningas Teemu Roivainen lähtee edellisvuosien tapaan suositulle Syttyy valot tuhannet -kiertueelle yhdessä nuoren ja lahjakkaan Diandran kanssa. Konsertissa kuullaan perinteisiä, meille kaikille rakkaita joululauluja, mutta mukana on myös muutamia uudempia lauluja sekä jouluisia musiikkiyllätyksiä ja kauniita duettoja.

→ Lue myös: Joulukonserttikiertueelle lähtevä Teemu Roivainen: ”Pyhitän vain joulun perheelle”

Kaksitoista konserttia pidetään tiiviiseen tahtiin joulukuussa, alkaen 9.12. Varkauden Warkaus-salista.

Katso Teemu Roivaisen keikat ja joulukiertueen tiedot lippulinkkeineen tästä.


Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia löytöjä. Klikkaa heti tästä!

Tommi Soidinmäki tunnelmoi Joulun tähdissä

Tangokuningas Tommi Soidinmäki taas kiertää joulukonserteissa Aikakoneesta tutun karismaattisen laulajan Sanin kanssa Joulun tähdet -kiertueella.

Jo pitkään toisensa tunteneet ystävykset ovat jo aiemmin yhdistäneet voimansa kaksi vuotta sitten julkaistulla ensimmäisellä yhteissingellä Ensilunta, joka kuuluu luonnollisesti tulevan kiertueen ohjelmistoon.

Myös muita unohtumattomia duettoja on Tommin mukaan luvassa, yhtenä näistä alun perin Aikakoneen tutuksi tekemä Hiljaisuus-biisi, jonka myös Tommi on levyttänyt vuonna 2012. Konserttikiertueella kaksikkoa säestää Tommin bändi Vastakaiku.

Kuusi kirkko- ja konserttisalia käsittävä Joulun tähdet -kiertue alkaa 9. joulukuuta Pirkkalan kirkosta.

Katso Tommi Soidinmäen kaikki keikat ja joulukiertueen tiedot lippulinkkeineen tästä.

Aki Samuli ja Teijo Lindström sädehtivät kuninkaallisesti

Tangokuninkaat Aki Samuli ja Teijo Lindström yhdistävät voimansa ja esiintyvät tänä jouluna Royal Christmas – Kuninkaiden joulu -kiertueella. Se on upea jouluinen musiikkishow, joka luo iloista ja säihkyvää joulutunnelmaa salin täydeltä.

Tutut, iloiset joululaulut soivat uusina ja raikkaina sovituksina, tuoden piparin tuoksuisia joulumuistoja kuulijoilleen,  joten luvassa on kimallusta, vauhtia ja kulkusten kilinää sekä jouluista musiikin ilotulitusta!

Yhdentoista konsertin kiertue käynnistyy 10. joulukuuta Järvenpää-talosta ja kiertää tiiviiseen tahtiin Suomen isompia konserttisaleja.

→ Lue myös: Nyt on joulutyyliä: tangotähdet säihkyvät punaisissa ja hopeassa

Aki Samuli laulaa kiertueen lisäksi Love-orkesterina kanssa kahdessa joulukonsertissa 27.11. Pukkilan kirkossa ja 28.11. Nastolan kirkossa. Pukkila on Akin uusi kotipaikka, missä sijaitsee hänen Kuninkaan valtakunta -maatilansa ja Nastola taas entinen kotipaikka.

Katso Aki Samulin kaikki keikat ja joulukiertueen tiedot lippulinkkeineen tästä.

Katso Teijo Lindströmin kaikki keikat ja joulukiertueen tiedot lippulinkkeineen tästä.

 


Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!
Haluatko heti kesäkuntoon ilman raskasta kuntoilua? Fenix-rasvanpolttajan teho perustuu patentoituun kuituyhdisteeseen. Tilaa kesävartalosi vain toimituskulujen hinnalla 6,90 €!