Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Pirita Niemenmaa vietti jo joulun ja kiittää kuningastaan: ”Johannekselle on helppo itkeä”

Tangokuningatar viettää joulun laivakeikalla ja söi siksi kinkut jo etukäteen: ”Vieläkin turvottaa!” Keikat Johannes Vatjuksen kanssa erkanevat ja Pirita on haikea: ”Itkua, naurua ja tiuskimista on koettu.” Lue lisää!

Julkaistu

@

Pirita Niemenmaa viettää joulun töissä laivakeikoilla, ja niinpä hallitseva tangokuningatar istahti joulupöytään jo etukäteen.

Vietimme joulun jo etukäteen mukavissa merkeissä kotona isojoella. Äiti…maailman paras äiti oli loihtinut hyvät joulupöperöt ja kinkkukin syötiin kertaheitolla. Vieläkin turvottaa ja ei meinaa silmät uskoa, kun puntarille kipusin, lukemat vaan nousee”, Pirita nauraa.

Pirita esiintyy jouluaattona ja joulupäivänä (24.-25.12.19) Baltic Princessillä.

”Löysin hukassa olleen joulufiiliksen” – Pirita Niemenmaa

”Eli oikean ja virallisen joulun vietämme siellä, Innolla odotan vaikka se ei ollenkaan perinteinen joulu. Tänä vuonna ja pitkästä aikaa oon löytänyt sen joulufiiliksen, se on ollut hukassa jo monta vuotta, nyt se on taas olemassa”, Pirita kuvaa Facebookissa.

Perinteisesti myös uusi tangokuningas on keikkaillut jouluna, mutta tänä vuonna Johannes Vatjus sai perhesyistä jäädä viettämään joulua kotonaan lapsiensa ja perheensä kanssa Haapavedellä. Johanneksen tilalla Silja Europalla keikailee Jukka Hallikainen.

Mainos

”Itkua, naurua, tiuskimista on koettu”

Piritan ja Johanneksen tiet erkanevat pian. Tanssiin.fi kertoi aiemmin, että tangokuningas suuntaa soolouralleen Helmi-orkesterin kanssa.

→ Lue myös: Johannes Vatjuksen uusi orkesteri selvisi – miettii myös paluuta myyntihommiin

Heinäkuussa 2019 Pirita Niemenmaa ja Johannes Vatjus olivat kameroiden ristitulessa Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

Pirita sanoo olevansa kiitollinen keikkakuukausistaan Johanneksen kanssa.

”Herra Vatjuksen kanssa ollaan koettu matkan aikana monenlaista tunnetilaa ja tapahtumaa. Itkua, naurua, sarattelua ja kaikkea siltä väliltä.. Ja laivapahoinvoinnissa olit mun tukena”, Pirita kuvaa hivenen haikenana.

Riidoilta ollaan onneksi vältytty, mutta tiuskimista silloin tällöin on varmaan kuultu mun puolelta, mut mähän oon nainen ja se on kai joskus sallittua. Ollaan opittu toisilta paljon ja kuunneltu toisia kaikessa ja tuettu parhaalla tavalla.”

→ Lue myös: Oho, Pirita Niemenmaa tatuoi jättikruunun selkäänsä: ”Sopi kuin nenä päähän” – katso kuva

Mainos

”Vedetään vielä kerran Satumaa”

Pirita sanoo Johannesta ”kuningas-ystäväkseen”.

”Kuninkaalle on ollut helppo itkeä ja avautua. Se lähti jo siitä kun meidät valittiin kuninkaallisiksi, silloin nojauduin ensimmäisenä Kuninkaan kainaloon ja itkin ripsarit hänen paidalle.. Kiitos kun Johannes olit mukana tämän hurjan matkan, varmasti vielä koetaan asioita yhdessä.”

Piritan mukaan satunnaisia yhteisiä keikkoja on vielä tiedossa yhdessä Johanneksen kanssa.

”Tämä vuosi on kohta taputeltu. Meidät voi vielä yhdessä nähdä 27.12 Leppävirralla Tulenliekissä, eiköhän me vielä kerran yhdessä vedetä se Satumaa.”

→ Lue myös: VIDEO: Pirita Niemenmaan alkutahdit: Keikkoja, tangolevyä ja ääniongelmia – ”ehdin käydä kotonakin”

Katso Pirita Niemenmaan keikat tästä.

 


Lue ja kuuntele missä ja milloin haluat. Ei sitoutumisaikaa. Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin kännykästäsi tai tabletiltasi. Kokeile Nextorya nyt 14 päivää ilmaiseksi!
Matti ja Teppo avaavat historiallisen keikkakesänsä 24.5.20 Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä Europalla. Ainutkertainen erikoiskeikka! Lisäksi Leif LIndeman sekä Neitoset. Varaa heti!
Hulavanne on tehokas ja huippusuosittu! Eri painoja, myös lapsille. Tilaa nyt tarjoushintaan, alk. 29,90€. Runsas, mutta rajoitetu erä. Nopea toimitus Postiin.
Lainaa 1000 – 60.000€ ilman vakuuksia tai takaajia Laina-aika 1-12 vuotta. Rahoitushaku.fi tekee lainavertailusta helppoa!