Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Teemu Roivainen hurmaa Smokkimiehissä – uutuuskiertue tukee pieniä lapsipotilaita

Smokkimiehet-konserttikiertue tuo nostalgista Sinatra-meininkiä marraskuuhun. Teemu Roivaisen ohella hyvää tekevällä kiertueella tunnelmoivat Lauri Mikkola ja Mikael Konttinen, orkesterina on Energia.

Julkaistu

@

Teemu Roivainen hurmaa Smokkimiehet-konserteissa marras-joulukuussa. Tangokuninkaan kanssa nostalgisella kiertueella tunnelmoivat laulaja-musikaalitähti Lauri Mikkola ja tv:stäkin tuttu laulaja-muusikko Mikael Konttinen.

Smokkimiehet tuovat estradille nostalgiaa, tunnelmaa ja musiikkia 1950- ja 1960-luvuilta – svengaavaa menoa ja jazzin helmiä. Meininki on katossa legendaariseen The Rat Pack -henkeen.

Kiertue järjestetään yhteistyössä Lastenklinikoiden kummien kanssa.

Hopeinen kuu, Fly me to Moon…

Konsertissa kuullaan mustavalkoelokuvistakin tuttuja kappaleita ja monia muita hittejä: Strangers in the Night, Hopeinen kuu, Fly me to Moon, Niin paljon kuuluu rakkauteen, New York, New York, Puhu hiljaa rakkaudesta Luvassa on roppakaupalla hymyä ja hyvää tuulta.

The Rat Pack on lempinimi ryhmälle, jonka jäseninä toimivat mm. Frank Sinatra, Dean Martin ja Sammy Davis Jr. Nyt näiden herrojen jalanjäljissä astuvat suomalaiset hurmurit Teemu, Lauri ja Mikael.

Teemu on musiikin monitaituri

Teemu Roivainen on musiikkitaivaan monitaituri. Teemu tunnetaan laaja-alaisesta osaamisestaan musiikkialalla yli genrerajojen. Häneltä taittuvat luontevasti niin konserttiesiintymiset, showproduktiot unohtamatta mukaansatempaavia tanssilavakeikkoja, joista hän on saanut loistavaa yleisöpalautetta.

→ Lue myös: Teemu Roivainen iloitsee isyydestään: Esitteli vauvansa kuvaa huoltoaseman myyjällekin

Teemun tärkein rajapyykki uralla oli Seinäjoen Tangomarkkinat -laulukilpailun voitto (tangokuningas 2014). Kruunaus avasi uusia polkuja jo pitkään musiikkialalla olleelle Teemulle.

Teemu on ollut mukana monilla konserttikiertueilla ja showproduktioissa, joista mainittakoon mm. menestyksekkäät Helsinki Casinon Show & Dinner -esitykset Saara Aallon kanssa. Joulun alla Teemu on esiintynyt jo useampana vuonna Syttyy valot tuhannet -kiertueella Diandran kanssa.

Roivaisen ensimmäinen oma sooloalbumi on nimeltään Sydämesi tyhjä huone (2015). Lisäksi Teemu on julkaissut duettoalbumin Tonight yhdessä Saara Aallon kanssa (2015). Jouluksi 2016 Teemu julkaisi Pohjolan joulu -albumin. Kolmas studioalbumi on nimeltään Vanha liekki (2017).

Teemu Roivainen, Mikael Konttila ja Lauri Mikkola ovat Smokkimiehet.

Lauri vakuutti jättimusikaalissa

Lauri Mikkola on helsinkiläinen laulaja ja näyttelijä, joka on viimeiset kymmenen vuotta toiminut freelancer-muusikkona tekemällä töitä eturivin artistien kanssa sekä toimimalla taustalaulajana monille suomalaisille artisteille.

Mikkola tuli tutuksi Voice of Finlandin ensimmäiseltä tuotantokaudelta vuonna 2011, jolloin hän kilpaili Elastisen joukkueessa. Mikkola osallistui myös vuonna 2014 Uuden Musiikin Kilpailuun itse säveltämällään ja -sanoittamallaan kappaleella Going Down. Hän selviytyi kappaleellaan Suomen finaaliin.

Monipuolinen Mikkola on nähty yhdessä päärooleista Turun Samppalinnan kesäteatterissa vuonna 2013 (Five Guys named Moe) ja hän on esiintynyt Helsingin kaupunginteatterin musikaalissa Kinky Boots Lolan roolissa vuosina 2018 ja 2019. Syksyllä Lauri nähdään myös Poikabändi -musikaalikomediassa Tampereella. Nyt Lauri ihastuttaa Smokkimiehet-kiertueella.

Mikael on tv:stä tuttu liikennelentäjä

Itsenäisyyspäivän Linnan juhlat, Suomen Euroviisufinaali, useita tv-esiintymisiä ja juontajan rooleja isoissa projekteissa, albumeja, tv-sarjan Toisenlaiset frendit -tunnari ja satoja keikkoja… Lisää mielenkiintoisia projekteja tälle liikennelentäjäksi valmistuneelle laulaja-muusikko-juontajalle on tulossa roppakaupalla. Mikael Konttinen esiintyy laajalla skaalalla ja liikkuu jouhevasti eri musiikkityyleissä.

Monitaituri muistetaan myös tv-ohjelmasarja Mikaelin naiset (TV1), jossa taitavana pianistina tunnettu Mikael säesti Suomen kirkkaimpia naisartisteja. Muista tv-juonnoista mainittakoot mm. juontajan rooli Miss Suomi -kilpailuissa yhdessä Vappu Pimiän kanssa, Pitkä kuuma kesä yhdessä Susanna Laineen kanssa, Syksyn Sävel -kilpailun isännöinti jne.

Mikael on julkaissut kolme omaa albumia Tuntematon tie, Ota kiinni ja Hurmaavia aamuja.

Syksyn 2019 Smokkimiehet-konserttitalokiertue

To 7.11. Porvoo, Kulttuuritalo Grand, klo 19
Su 10.11. Pori, Promenadikeskus, klo 16
Ti 12.11. Hyvinkää, Hyvinkääsali, klo 19
Ke 20.11. Rauma, Rauma-Sali, klo 19
To 21.11. Hämeenlinna, Verkatehdas, klo 19
Ti 3.12. Helsinki, Kulttuuritalo, Helsinki, klo 19

Konserttiorkesterina toimii Energia-orkesteri vahvistettua puhallinryhmällä.

→ Lue myös: Energia-yhtye julkaisi debyyttisinkun – kuuntele kaunis kappale

Orkesteri (vahvistettu Energia-orkesteri): Niko Saloheimo:  koskettimet, laulu | Petri Hokkanen: kitara, laulu | Kevin Knouna: rummut | Joonas Almila: sähköbasso, konrtabasso |  Mari Talala / Giovanna La Mela: trumpetti | Adele Sauros: saksofoni | Ari-Pekka Laukkanen (ääniteknikko).

Osa kiertueen tuotosta lahjoitetaan Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta pienten potilaiden viihtyvyyshankintoihin.

Katso Teemu Roivaisen & Energian keikat tästä (näet myös koko Smokkomiehet-kiertueen päivät ja lippulinkit).

 


Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia löytöjä. Klikkaa heti tästä!
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).