Ota yhteyttä

Media

Pooki kahmi ehdokkuuksia RadioGaalassa – palkitaanko Joonas, Marja vai SUN:n Pasi?

RadioGaalan yleisöäänestyksessä kansa saa valita vuoden radio-ohjelman ja -juontajan. Tanssitähtien mielipide taitaa olla selvä.

Julkaistu

@

RadioGaalan yleisöäänestys on käynnistynyt vilkkaasti. Yleisö saa valita oman suosikkinsa vuoden radiojuontajaksi sekä vuoden radio-ohjelmaksi.

Iskelmä- ja tanssimusiikin pohjoisen äänenkannattajan Radio Pookin toimitus ja ohjelmat ovat näkyvästi ehdolla RadioGaalassa. Pooki kahmi radiojuontaja-kategoriassa peräti kahdkesan ehdokkuutta eli saman verran kuin Radio Suomipop. Eniten juontajaehdokkuuksia saivat radiojättiläiset Nova (12) ja Rock (10).

Vuoden radiojuontajiksi ovat Pookista ehdolla Marja Ollakka, Petri Alminoja, Paavo Törmi, Kati Jurkko, Joonas Hepola, Jussi Häkkilä, Minna Kuosmanen ja Ari Kettukangas. Kettukangas muuten palkittiin viime vuoden RadioGaalassa Vuoden paikallisena radiojuontajana yleisöäänestyksessä.

Pooki valittiin jo vuoden 2019 RadioGaalassa Vuoden paikalliseksi radioksi. Tuomariston mukaan “paikallisradio Pooki Raahesta onnistui kokonaisvaltaisesti tekemisen ja tulosten kannalta”. Vuoden 2018 tekemisen meininki, positiivisesti kasvanut liikevaihto ja suuri kanavaosuus ydinkohderyhmässä tuovat Pookille vuoden paikallinen radio -voiton.

Tamperelainen Radio SUN sai nyt kaksi ehdokkuutta juontaja-kategoriassa: Joonas Piiroinen ja Sampsa Simpanen. Radio Sun on paikallinen kanava, joka soittaa “monipuolisinta iskelmää ja parasta poppia”. Radio kuuluu Pirkanmaalla sekä suurissa osissa Satakuntaa ja Kanta-Hämettä.


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!

Tanssitähdet liputtavat Pookia

Vuoden radio-ohjelmaksi on ehdolla Radio SUN:sta laulajanakin tunnettu Pasi Vainionperä ja hänen vetämänsä Vaihde vapaalle -ohjelma, jossa on kuultu vieraina useita tanssimaailman tähtiä. SUN:n toinen ehdokkuus on huumoriohjelmasta Pulkkinen – Radion ytimessä!

Radio Pookissa ohjelmaehdokkuuksia tuli peräti viidelle ohjelmalle: Marja Ollakan juontama Pookin iltapäivä, Joonas Hepolan Pooki viihteellä, Paavo Törmin Pookin aamu, Jussi Häkkilän Pookin päivä ja Ari Kettukankaan vetämä Pookin perjantai-ilta.

Ehdokkaat on valinnut vuosittain vaihtuva asiantuntijatuomaristo.

Myös monet tanssitähdet ja -orkesterit ovat liputtaneet Pookin puolesta ja kehottaneet seuraajiaan sosiaalisessa mediassa äänestämään.

Näin äänestät ja vaikutat

Äänestämään pääsee tästä.

Äänestys on käynnissä 1.3.2020 asti. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan yhteensä viisi kappaletta kotimaisen Valcon langattomia vastamelu -kuulokkeita.

Voittajat julkistetaan kaupallisen radion 35v-juhlavuoden RadioGaalassa Helsingin Narinkkatorilla huhtikuun 24. päivä. RadioGaalan järjestävät RadioMedia ry pääyhteistyökumppaneinaan Digita, Gramex ja Teosto sekä yhteistyökumppanina Radiot.fi.Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).