Ota yhteyttä

Media

Seiska: Pirita Niemenmaa rakastui kirvesmieheen – muutti Mikansa kanssa jo yhteen

Tangokuningatar hehkuu rakkauden onnea. Seiskan haastattelussa Pirita ja Mika paljastavat avoliittonsa salat.

Julkaistu

@

Pirita Niemenmaa hehkuu rakkauden onnea. Tangokuningatar ja hänen miehensä Mika Poikola ovat antaneet aurinkoisen rakkaushaastattelun Seiskalle. Tänään torstaina ilmestyneessä lehdessä pariskunta kertoo, että he tutustuivat jo joulukuussa 2018, mutta toden teolla lempi alkoi leiskua Seinäjoen Tangomarkkinoiden jälkeen.

Vielä kuningattareksi kruunaamisen aikaan Pirita oli ainakin nimellisesti sinkku.

→ Lue myös: Pirita Niemenmaa jätti työt ABC:lla – tangokuningatar on sinkku koirahullu

Suhde on edennyt niin pitkälle, että pariskunta asuu yhdessä Seinäjoella. Vapaa-aika sujuu Seiskan haastattelun mukaan koirien kanssa lenkkeillessä ja karaoken parissa.

Mainos

“Myös Mika laulaa hyvin” -Pirita Niemenmaa Seiskassa

“Mika laulaa ihan harrastuspohjalta, mutta kyllä hän hyvin laulaa! Kerran, kun olimme Pataässässä laulamassa, Mika sai kovemmat aplodit kuin minä”, Pirita hymyilee lehdessä.


Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).

“Kihloihin ei kiirettä”

Ainoastaan autolla ajaminen kiristää toisinaan Mikan hermoja.

“Meillä on aina kaksi kuskia, Pirita on kova neuvomaan liikenteessä”, Mika naurahtaa.

Avoliitosta huolimatta Piria ei kiirehdi kihloja tai naimisiinmenoa. Onnellisen oloinen tangokuningatar kuitenkin sanoo Seiskassa, että kirvesmies-Mikassa on paljon potentiaalia.

“Mika täyttää elämäni miehen kriteerit” -Pirita Niemenmaa Seiskassa

“Kyllä Mika voisi olla elämäni mies. Hän täyttää ne kriteerit, mitä mieheltä haluan”, Pirita kuvaa.

Mainos

KATSO videolta Piritan terveiset Kanarialta:

 

Piritan kevät kuluu Tangomarkkinoiden esikarsintakiertueen merkeissä. Hän etsii uusia tangokuninkaallisia yhdessä Arto Nuotion ja Tanssiorkesteri Kaihon kanssa. Toki sekaan mahtuu omiakin laulukeikkoja.

Katso Pirita Niemenmaan keikat tästä.

Tammikuussa Piritalta ilmestyi tyylikäs, ylistetty versio vanhasta Rion tähti -tangosta. Kappale on otettu hyvin vastaan, ja uutta musiikkia on luvassa jo kevään mittaan.

Mainos

→ Lue myös: Pirita Niemenmaan uutuus on kaunis vanha tango: “Elän unelmaani”


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!

Häikäisevät hinnat! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse kaupan päälle upea tilaajalahja tai lisälehdet!
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!

 

Mainos