Presidenttipari kunnioittaa Reijo Taipaleen muistoa Linnan juhlissa – Reijon tytär kiittää valssivalinnasta

Presidenttipari kunnioittaa Reijo Taipaleen muistoa Linnan juhlissa – Reijon tytär kiittää valssivalinnasta

Presidenttipari kunnioittaa Reijo Taipaleen muistoa Linnan juhlissa – Reijon tytär kiittää valssivalinnasta

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö isännöi puolisonsa Jenni Haukion kanssa itsenäisyyspäivän juhlavastaanottoa Presidentinlinnassa tuttuun tapaan ensi perjantaina 6. joulukuuta 2019.

Presidenttipari huomioi upealla tavalla viime huhtikuussa edesmenneen iskelmälegenda Reijo Taipaleen. Linnan juhlien tanssit aloitetaan presidenttiparin valitsemalla ensivalssilla, joka on Reijo Taipaleen tunnetuksi tekemä Raimo Roihan sävellys Maailman kaunein maa.

Voit kuunnella Reijon esityksen kauniista valssista tämän artikkelin lopusta.

Niinistön ja Haukion valssivalinta teki suuren vaikutuksen myös Reijo Taipalen tyttäreen Krista Taipaleeseen.

“Arvoisa tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Rouva Jenni Haukio. Sydämellinen kiitos koko perheemme puolesta siitä, kuinka kauniilla tavalla muistatte tulevana Itsenäisyyspäivänä rakkaamme Reijo Taipaleen muistoa ja hänen elämäntyötään”, Krista Taipale kirjoitti Facebookissa tänään perjantaina (29.11.19).

Mainos

1 700 kutsuvierasta Linnassa

Itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton teemana on tänä vuonna tieto ja yhteiskunnallinen keskustelu. Kutsuttuina on erityisesti henkilöitä ja instituutioita, jotka toiminnallaan edistävät luotettavan tiedon välittämistä ja yhteiskunnallista keskustelua. Tarjoiluissa ja koristeluissa painottuvat edellisvuosien tapaan kotimaisuus ja ympäristöystävällisyys.

Tänä vuonna vastaanotolle on kutsuttu noin 1 700 ansioitunutta vierasta eri puolilta Suomea. Kutsuvieraina on teeman mukaisesti esimerkiksi tutkijoita, tietokirjailijoita, journalisteja, kasvatuksen ammattilaisia sekä viranomaisia ja asiantuntijoita.

Kunniavieraita ovat sotiemme veteraanit ja lotat. He saapuvat ensimmäisenä presidenttiparin kättelyyn Sibeliuksen Jääkärimarssin soidessa kello 19.

Mainos

Laura Voutilainen ja Club For Five

Itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton kättelyn ja Valtiosalin alkuillan musiikista vastaa Kaartin soittokunta. Musiikkivalinnat soittokunta on tehnyt perinteitä vaalien. Lisäksi ohjelmistossa huomioidaan Armas Järnefeltin juhlavuosi.

Kaartin Combo solisteinaan Laura Voutilainen ja Lauri Mikkola viihdyttää vieraita Valtiosalin tanssilattialla ikivihreillä suomalaiskappaleilla.

Cantores Minores esittää Veteraanin iltahuudon

Veteraanien ja lottien kahvitilaisuudessa esiintyy poikakuoro Cantores Minores 41 laulajan voimin. Esiintyjät ovat osa edustuskuoroa ja iältään 11–26-vuotiaita. Kunnianosoituksena veteraaneille ja lotille kuoro esittää muun muassa Kalervo Hämäläisen Veteraanin iltahuudon.

Kolmannen kerroksen salongissa vieraita ilostuttaa tunnettu a cappella -yhtye Club For Five. Itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton ohjelmiston yhtye kertoo rakentuvan suomalaiselle kansallismaisemalle, jota väritetään tuulahduksilla muualta maailmasta.

 

KUUNTELE Reijo Taipaleen Maailman kaunein maa (säv. Raimo Roiha, san. Pauli Ylitalo, sov. Niilo Pollari, tuotanto Seppo Matintalo) 1991:


Presidenttiparin kuva:
Tasavallan presidentin kanslia

Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Tee upeita löytäjä Saksan suurimman postimyyntitalon valikoimista. Klingeliltä kaikkea naisille ja kotiin, myös isot koot. Edulliset hinnat!
Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.

 

Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

Charles Plogman valmistautuu juhlavuoteen – uusi sinkku on “lohduttava ja kannustava”

Kommentit pois päältä artikkelissa Charles Plogman valmistautuu juhlavuoteen – uusi sinkku on “lohduttava ja kannustava”

Finlanders-vuosipäiväänsä viettävä Pasi iloitsee: “Tanssimuusikkona voi yhä tienata leipänsä”

Kommentit pois päältä artikkelissa Finlanders-vuosipäiväänsä viettävä Pasi iloitsee: “Tanssimuusikkona voi yhä tienata leipänsä”

Arja Koriseva yllätti tv:ssä – paljasti ryhtyneensä metsuriksi: “Kohta rytisee”

Kommentit pois päältä artikkelissa Arja Koriseva yllätti tv:ssä – paljasti ryhtyneensä metsuriksi: “Kohta rytisee”

HS: Tango-Hanski opiskeli papiksi, mutta rakastui – tammivauva tulossa

Kommentit pois päältä artikkelissa HS: Tango-Hanski opiskeli papiksi, mutta rakastui – tammivauva tulossa

Risto Oja-Lipasti juhlii 50-vuotista uraansa: “Keikkailen niin kauan kuin lauteille pääsen”

Kommentit pois päältä artikkelissa Risto Oja-Lipasti juhlii 50-vuotista uraansa: “Keikkailen niin kauan kuin lauteille pääsen”

Suvi Karjula uudesta In the Mood -sinkusta: “Odotettu kuin kuuta nousevaa”

Kommentit pois päältä artikkelissa Suvi Karjula uudesta In the Mood -sinkusta: “Odotettu kuin kuuta nousevaa”

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE