Ota yhteyttä

Musiikkivideo

VIDEO Katso menevä kooste Finlandersin 35-vuotisjuhlakonsertista: ”Tosifanin testi”

Anna jatkua yön ja vauhdikas rokki-potpuri. Katso tyylikäs videokooste Finlandersin viimeisestä juhlakonsertista. ”Kukaan ei näemmä poistunut paikalta”, Jussi Lammela vitsaili alkunumeron jälkeen.

Julkaistu

@

Finlanders juhlisti tänä syksynä upeaa 35-vuotista uraansa konserttikiertueen merkeissä. Kiertue päättyi viime sunnuntaina (24.11.19) Suomen suurimmalle tanssiristeilylle Silja Europalle, missä suosikkiorkesteri konsertoi kahdesti laivan tyylikkäässä teatterissa.

Teatterin täyteinen yleisö piti molemmilla kerroilla kuulemastaan, sillä kuulijat puhkesivat lukuisia kertoja suosionosoituksiin konserttien aikana. Ja tietysti myös nauru raikui, kun Jussi Lammela heitteli humoristisia juontojaan.

”Tämä oli tosifanin testi… kukaan ei näemmä poistunut paikalta”, Jussi veisteli konsertin aloittaneen rokki-potpurin jälkeen.

→ Lue myös: VIDEO Jussi, Jouni ja Matti naurattivat talkshowssa: Kehuja, possulaulua ja sanaselityksiä

 

Kari ”Kunu” Lehtomäki ja Lasse Paasikko työn touhussa.

 

Aarne Hartelin basson varressa.

 

Kari ”Kunu” Lehtomäki vauhdissa.

 

Timo Pelander tyylikkäänä.

 

Jussi Lammela viihdytti välispiikeillään.

 

Pasi Ketola iloisena kuten aina.

 

Europan komea teatteri täyttyi kahdesti.

 

Kiitos! Seuraavan kerran juhlitaan tasavuosia 2024, kun tulee täyteen 40 Finlanders-vuotta.

Mainos

Voit katsoa videokoosteesta menevän rokkipotpurin, jossa Finlandersin laulutaitoiset muusikot näyttävät kykyjään. Kappeleina kuullaan Great Balls of Fire, Hurriganes-klassikko Get On sekä Hassisen Koneen punk-hitti Rappiolla.

Äänivuoron saavat vuorollaan niin kitaristi Timo Pelander, basisti Aarne Hartelin kuin trumpetisti Kari ”Kunu” Lehtomäkikin. Vain Lasse Paasikko pysyi tuttuun tapaan koskettimiensa takana. Saksofonisti-klarinetisti Pasi Ketola taas lauloi tyylikkäästi moniäänisessä Finlanders-kuorossa konsertissa.

Potpurin jälkeen videokoosteessa palataan perinteisempään, tuttuun Finlandersiin, kun Jussi Lammela tulkitsee klassikkohitin Anna jatkua yön. Kaunis kappalehan on vuodelta 2001.

→ Lue myös: Finlanders-Lasse täyttää 60: ”Juhlin padallisella chili con carnea” – katso nostalgiakuvat

Mainos

Juhlakonsertissa kuultiin nostalgisten kappaleiden lisäksi myös Finlandersin uutta tuotantoa. Muun muassa mainio En paha oo -laulu upposi yleisöön hienosti.

Tanssiin.fi uutisoi aiemmin tällä viikolla, että Finlandersin juhlakiertueelle suunniteltu live-levy ei ennätä tulla julki tämän vuoden puolella. Jussi Lammelan mukaan levy ilmestyy vasta alkuvuodesta.

”Olenkin tässä vitsaillut, että Finlandersin seuraava levy ilmestyy lähivuosina”, Jussi nauratti risteilykansaa laivalla.

→ Lue myös: Finlanders 35 vuoden keikkaputkestaan: ”Viihdymme yhä hyvin keskenämme” – juhlakonsertit syksyllä

Katso Finlandersin keikat tästä.

 


Artikkelin kuvat:
Matti Matikainen

Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.

Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Tilaa ruokaa netissä, nopea kotiinkuljetus. Lempiruokasi kotiovelle helposti: pizzaa, aasialaista, burgereita. Pizza-online.fi taltuttaa nälän!