Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Saija Tuupanen odottaa jo kesää ja lavatansseja

Saija Tuupasella on kova kaipuu kesälavoille. Tanssilavojen ilopilleri julkaisee uutta musiikkia syntymäpäivänään!

Julkaistu

@

Tangokuningatar ja tanssijoiden suosikki Saija Tuupanen on korokurimuksen aikana käynyt studiossa levyttämässä uutta musikkia. Vaarallisen hyvää -sinkku on Pertti Haverisen tekemä reipas hyväntuulinen bugg-kappale, joka taittuu mukavasti jalan alle.

“Oli kyllä todella mukavaa tehdä pitkästä aikaa yhteistyötä Pertin kanssa. Kaikki sujui kitkattomasti ja hyvällä meiningillä”, Saija tuumaa äänityssessiosta.

Sami ohjaa musiikkivideon

Vaarallisen hyvää julkaistaan Saijan syntymäpäivänä 31.5, ja kappaleesta tehdään musiikkivideo, jonka ohjaa Saijan kumppani Sami Hedberg.

“Samilla on videosta oma visio ja luotan tässä asiassa hänen näkemykseen ja kokemukseensa (ammattilaiseen.) Videosta tulee varmasti oikein hyvä”, Saija naurahtaa.

Sami Hedberg, Saija Tuupanen

LUE MYÖS → Saija Tuupanen juhli synttäreitään viikinkikypärässä – Sami-rakas löi noitarumpua

Kun kellohame heilahtaa

Saija odottaa jo malttamattomana kesälavojen aukenemista. Keikkakalenteriin oli tassikeikkojen lisäksi merkitty “Ränssin Kievarin kaunis Anna” -esitys, mutta esitys päätettin siirtää suosiolla ensi kesälle.

“Toivottavasti tämä raivostuttava korona saadaan aisoihin ja me muusikotkin pääsemme vihdoin töihin. Terveys edellä tietenkin mennään ja toivotaan, että loppukesästä päästäisiin jo tanssahtelemaan”, Saija miettii.

Korona kurittaa

Korona on kurittanut kulttuuria isolla kädellä ja monella artistilla ja muusikolla on vähäisetkin säästöt syöty.

“Kireällä on saanut vyötä pitää eikä kovin paljoa ole hymyilyttänyt. Tälle koronalle ei kukaan tietenkään mitään voi, mutta aika yksin meidät taiteen ja elävän muusikin esittäjät on jätetty. Yritän ajatella kaikesta positiivisesti ja toivon todella, ettei tämä tanssikielto enää kauan jatkuisi.”

LUE MYÖS →Saija Tuupanen peruu loppuvuoden keikat:Tehdään taas kun on turvallista

Suuri Viihderisteily siirrettiin syksyyn

Monien tanssikeikkojen peruuntumisen lisäksi myös toukokuuksi kaavailtu Suuri Viihderisteily siirrettiin syksyyn. Uusi päivämäärä on 3.10 ja siellä esiintyvät Saijan lisäksi muun muassa Ressu Redford, Milana Misic, Tomi Metsäketo, Teijo Lindström, Mikael Konttinen ja Hovimuusikko Ilkka.

“Hienoa, että upealle risteilylle löytyi uusi päivämäärä. Useiden esiintyjien tapahtumat ovat hienoja ja ohjelmasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Tervetuloa mukaan!”

Varaa paikkasi Suurelle Viihderisteilylle: https://www.matkapojat.fi/risteilyt/tallinna/teemaristeilyt/ei-itketa-sunnuntaina


Täältä maksuton hymykonsultaatio
TANSSI NOTKEASTI! Haluatko lisää joustavutta niveliisi? Kokeile nyt ilmaiseksi! Flex5x-ravintolisä auttaa. Klikkaa heti!
Voita 1000€ lahjakortti haluamaasi ruokakauppaan. Osallistu arvontaan heti, klikkaa tästä!