Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Saija Tuupanen peruu loppuvuoden keikat: “Tehdään taas kun on turvallista”

Saija Tuupanen ja eX-miehet joutuu joululomalle suunniteltua aiemmin. Lue Saijan fiilikset!

Julkaistu

@

Kiihtynyt koronapandemia ja viranomaisten rajoitustoimet ajavat yhä useampia esiintyjiä jättäytymään pois keikkalavoilta. Tanssilavojen kuningatar ja kestosuosikki Saija Tuupanen ilmoitti tänään keskiviikkona (2.12.20), että hän peruu eX-miehet-orkesterinsa kanssa kaikki loppvuoden keikat ja aikaistaa lomallejääntiään.

“Nyt on tämän ilmoituksen aika. Yleisen koronaepidemian vuoksi meidän ryhmän loppuvuoden keikat on kaikki peruttu tai siirretty tulevaisuuteen”, Saija tiedotti.

“Tehdään keikkoja kun se taas on turvallista.”

Saijalta ja eX-miehiltä jää pois mm. Lahden Pesäkallion keikka 5.12. ja hotelli Ellivuoren tanssit 18.12. Korona oli karsinut keikkakalenteria kovalla kädellä jo aiemmin, joten kovin paljon karsittavaa ei enää jäljellä  ollutkaan.

Joululoma aikaistui

Vuoden 2003 tangokuningattaren oli tarkoitus jäädä perinteiselle vuodenvaihteen pitkälle lomalle ennen joulua. Nyt Saija ja orkesterin pojat pääsevät aloittamaan lomailun jo joulukuun alussa.

He palaavat takaisin keikkalavoille alustavan suunnitelman mukaan 18. helmikuuta 2021.

→ Lue myös: Neitoset laittaa pillit pussiin – tautitaukoa tammikuulle

Tanssiin.fi kertoi marraskuussa, kuinka Neitoset-orkesteri teki saman johtopäätöksen jo tuolloin ja perui kaikki loppuvuoden keikkansa.

“Tapaamme tanssien merkeissä tammikuussa, jos tilanne sallii”, Neitoset tiedotti.

Joulukonsertit siirtyvät kevääseen

Saija Tuupanen joutuu siirtämään myös odotetut Joululaulu Ystävälle -joulukonsertit Muuramessa. Laulajan oli tarkoitus konsertoida Aki Metsälän kanssa 13.12.

“Tämän tilanteen takia siirrämme myös Muuramen joulukonsertit keväämmälle teemalla ”Elämäni Rakkauslaulut”. Uuden päivämäärän varmistuttua olemme yhteydessä kaikkiin varauksen tehneisiin ja liput jo ennakkoon lunastaneisiin asiakkaisiin lähipäivinä”, Saija sanoo.

“Halauksia ja voimia kaikille”

“Ja jo tässä kohtaa iso kiitos kaikille tämän vuoden keikoilla mukana olleille! Halauksia ja voimia kaikkeen ja kaikille!”

→ Lue myös: Yllätys tv:ssä: Saija Tuupanen laulaa yhdessä Saminsa kanssa

Saijan faneille on sentään luvassa herkkua 11.12., kun Saija laulaa ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä avopuolisonsa Sami Hedbergin kanssa.

Rakastavaisten yhteisesiintyminen tapahtuu suorassa tv-lähetyksessä Lastenklinikoiden Kummien JouluMielelle-konsertissa. Konsertti lähetetään suorana MTV3:lla perjantaina 11.12. klo 20 alkaen. Konsertti televisioidaan Kulttuuritalo Martinuksesta Vantaalta ilman yleisöä.

→ Lue myös: IL: Sami Hedberg yllättyi Saija Tuupasen lavakeikalla: “Ihan herkistyin”