Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Sebastian Ahlgren ja vaimo lauloivat yhteissinkun – yllätti Anrin taannoin salahäillä

Sebastian ja Anri Ahlgren halusivat tuoda korona-arkeen iloa Onnen kyynel -sinkullaan. “Kotona ollaan oltu ja terveinä”, he kertovat. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

Sebastian Ahlgren ja ja hänen vaimonsa Anri Ahlgren julkaisivat uutta musiikkia. Aviopari sanoo, että he halusivat tuoda jokaisen arkeen hieman iloa musiikin kautta paraikaa vallitsevien olosuhteiden keskelle.

Onnen kyynel -single on kolmas heidän yhteinen sinkkunsa. Säestävänä orkesterina on Sebastianin luotto-orkesteri, Tanssiorkesteri Tsuubiduu.

“Selvitään kunhan pidetään yhtä”

“Haluamme osoittaa tämän kappaleen kaikille ihmisille sekä muistuttaa yhdessä olemisen tärkeydestä, toiseen uskomisesta, luottamisesta ja tukemisesta”, Sebastian ja Anri sanovat.

“Kaikesta selvitään, kunhan pidetään yhtä.”

→ Lue myös: Pitkä odotus ohi: Sebastian Ahlgren lupaa tanssialbumin – kuuntele uusi rakkauslaulu

“Kotona ollaan oltu ja terveinä”

Sebastian on vuoden 1993 tangokuningas. Hän kertoo Tanssiin.fi:lle, että korona-arki on sujunut olosuhteisiin nähden hyvin ja kaikki ovat pysyneet terveinä.

“Kotona ollaan oltu pääasiassa ja terveinä”, Sebastian sanoo.

“Studiolla ollaan vietetty paljon aikaa. Kyllä tämä koronajuttu on aika huolestuttava, kun se koskettaa koko maailmaa ja meistä jokaista. Työtilaisuudet on tietysti peruutettu, mutta tärkeintä on se, että pysyttäisiin terveinä.”

Sebastianin ja Anrin neljästä lapsesta etenkin Tino Ahlgren on tunnettu laulajana. Tino on tehnyt vahvaa nousua tanssiartistien eliittiin. Hän tähdittää Love-orkesteriaan.

Sebastian Ahlgren ja Anri Ahlgren.

Yllätyshäät 31 vuoden jälkeen

Sebastian ja Anri ovat olleet yhdessä pitkästi yli 30 vuotta, mutta naimisiin he menivät vasta vuoden 2017 toukokuussa. Tai oikeammin he menivät kerralla sekä kihloihin että naimisiin. Tuolloin Sebastian nimittäin päätti laittaa toimeksi ja hankki Anrilta salaa kihla- ja vihkisormukset, hoiti paperiasiat kuntoon ja varasi ajan maistraatista.

Sebastian on kertonut, että hän myös varmisti, että kaikki neljä lasta pääsevät paikalle maistraattiin todistajiksi. Myös pienet lapsenlapset olivat todistamassa mummin ja vaarin häitä.

“Nyt ei olla enää susipari”

Anri yllättyi miehensä tempauksesta täysin, mutta hehkui luonnollisesti onnea.

“Rouva on ollut onnellinen jo 31 vuotta, kuten minäkin, mutta totta kai tämä oli lopullinen sinetti. Emmeköhän me jo aikamme ehtineet harkita. Nyt ei olla enää susipari”, juuri vihitty tangokuningas sanaili kolme vuotta sitten.

 Mahtava VitaePro-tutustumistarjous – kokeile nyt puoleen hintaan
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).