Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Sinitaivas loi kauniin Sininen ja valkoinen -version kunnianosoituksena Suomelle: ”Kiitos veteraanit ja lotat”

”Kappale Sininen ja valkoinen on yhtyeemme kunnianosoitus isänmaalle ja suomalaisuudelle”, Sinitaivas-orkesterin Juha-Matti Ahola kertoo. Kuuntele koruttoman kaunis uutuusversio ja lue lisää!

Julkaistu

@

Sinitaivas-orkesteri julkaisi tänään itsenäisyyspäivänä (6.12.19) hienon version Jukka Kuoppamäen Sininen ja valkoinen -klassikosta.

Kuoppamäen legendaarinen kappale on kertomus kotiseuturakkaudesta ja kunnianosoitus Suomelle. Idea kappaleen versioimiseen lähti Sinitaivaan laulavalta rumpalilta Juha-Matti Aholalta.

”Muut orkesterin jäsenet lähtivät innolla mukaan”, Juha-Matti kertoo Tanssiin.fi:lle.

”Kappaleen alkuperäinen sovitus ja tunnelma ovat vertaansa vailla, mikä tekee myös kappaleen coveroinnista haastavaa. Tuottajaksi ja sovittajaksi projektiin valikoitui legendaarinen Mika Toivanen, joka loihti kappaleeseen yhdessä yhtyeen kanssa pelkistetyn ja jopa hypnoottisen tunnelman.”

Mainos

”Välitämme kotimaamme maisemia keikkamiehen silmin”

Juha-Matin mukaan tavoitteena oli välittää kotimaamme maisemia sellaisina kuin ne näyttäytyvät kiertävän keikkamiehen silmin ”syksyn vähitellen taittuessa kohti yhä pimeämpää talvea”.

”On muuten erittäin mielenkiintoista, että emme aiemmin ole tarttuneet tähän kappaleeseen ottaen huomioon jo pelkästään yhtyeemme nimen sekä genren”, Sinitaivaan solisti huomauttaa.

→ Lue myös: Sinitaivas-solistin kielestä löytynyt epäilyttävä muutos leikattiin – ”kiitos tsempistä”

Mainos

”On hienoa elää itsenäisessä Suomessa”

Juha-Matti Aholalle itsenäisyys merkitsee vapautta.

”On hienoa elää itsenäisessä Suomessa, sillä meillä on täällä asiat pääosin hyvin. Itsenäisyyspäivän aikaan tulee väistämättä mieleen sota sekä sen ajan ihmiset, jotka tekivät suuria uhrauksia. Kiitos veteraanit ja lotat!” Juha-Matti kiittää.

”Kappale Sininen ja valkoinen on yhtyeemme kunnianosoitus isänmaalle ja suomalaisuudelle.”

Uusi levy ilmestyy kesällä 2020

Sininen ja valkoinen on samalla tulevan Sinitaivas-albuminen ensimmäinen single. Kokopitkä levy  julkaistaan kesällä 2020.

Tänään itsenäisyyspäivänä Sinitaivas tanssittaa hotelli Anttolanhovissa Mikkelissä. Katso Sinitaivaan keikat tästä.

Mainos

KATSO ja kuuntele Sinitaivaan Sininen ja valkoinen (säv. & san. Jukka Kuoppamäki, sov. Mika Toivanen) 2019:


Katso elokuvia ja suosikkisarjoja 1kk maksutta! Kokeile Elisa Viihdettä heti, ilman sitoutumista. Klikkaa!
TARJOUS! Tasapainota vatsaa ja suolistoa BioBalancen avulla. BioBalance on luonnollinen ravintolisä Gastro-AD®:lla, maitohappobakteereilla ja probiootteilla. Nyt -50%, klikkaa heti!
Lähde ladulle tai rinteeseen - suomalaisen Haltin laadukkaat tuotteet kruunaavat ulkoilusi. Klikkaa tästä verkkokauppaan.
Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu