Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Jari Sillanpää päättää keikkataukonsa huhtikuussa – konsertti Fuengirolan linnassa varmistui

Julkaistu

@

Jari Sillanpään Fuengirolan-konsertin ajankohta on varmistunut. Kerroimme tammikuussa, että iskelmätähti suunnittelee kevääksi jättikonserttia Espanjan Aurinkorannikolla, Fuengirolan suomalaiskaupungissa sijaitsevaan Sohailin linnaan. Tuhat vuotta vanha, maurilaisperäinen linna on kaupungin tunnettu maamerkki, jossa järjestetään kesäisin paljon ulkoilmakonsertteja.

”Tulee hieno juttu”

Jari Sillanpää avaa Sohailin konserttikesän lauantaina 27. huhtikuuta. Sillanpää päättää samalla keikkataukonsa.

”Tästä tulee hieno juttu. Rakennamme lavalle intiimin tunnelman kynttilöineen päivineen. Orkesterikin on pieni, kitara, puhaltimet ja koskettimet”, Sillanpää kertoo Fuengirola.fi -verkkosivuilla.”Olen ujo pikku poika”

Sillanpää piti tänään keskiviikkona (13.2.2019) tiedotustilaisuuden konsertista yhdessä Fuengirolan pormestarin kanssa Aurinkorannikolla.

”Olen vuosien varrella tehnyt isoja konsertteja isojen bändien kanssa. Massiivisen valo- ja äänishown taakse on aika helppo piiloutua, pohjimmiltani olen kuitenkin ujo ja haavoittuvainen pikku poika. Puolitoista vuotta sitten ajattelin rohkaistua ja mennä lavalle pienesti ja intiimisti. Se oli aluksi pelottavaa, mutta erittäin palkitsevaa. Ilta Sohailissa on jatkoa näille herkille konserteille.”

Konsertin yhteyteen tulee ruoka- ja juomatarjoilua, joten hienosta ympäristöstä voi nauttia koko illan.

Jari Sillanpäälle Aurinkorannikko on tuttua seutua, sillä hänellä on ollut jo vuosia asunto Benalmadenan huvivenesatamassa.

Katso Jari Sillanpään keikat tästä.

Sohailin linna Fuengirolassa sijaitsee meren ja joen kainalossa.


Säästä autonvuokrauksessa! Hae, vertaa ja varaa vuokra-autoja. Hertz, Avis, Europcar, Sixt... kätevä ja edullinen tapa löytää lomallesi auto.
TARJOUS! Tasapainota vatsaa ja suolistoa BioBalancen avulla. BioBalance on luonnollinen ravintolisä Gastro-AD®:lla, maitohappobakteereilla ja probiootteilla. Nyt -50%, klikkaa heti!
Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu