Taikakuun rumpalisti yllätettiin tansseissa synttärikakulla: “Iso kiitos”

Taikakuun rumpalisti yllätettiin tansseissa synttärikakulla: “Iso kiitos”

Taikakuun rumpalisti yllätettiin tansseissa synttärikakulla: “Iso kiitos”

Taikakuun rumpali Samuli Mäkelä täytti eilen perjantaina (29.11.19) tasavuosia. Tarkkaa vuosimäärää ei ole ilmoitettu, mutta arvatenkin suositulla tanssimuusikolla tuli täyteen “ainakin 20 vuotta ja parit pyhät päälle”…

Samuli ei ole pitänyt meteliä synttäreistään eikä hänen ollut tiettävästi tarkoitus edes juhlia niitä, mutta toisin kävi.

Taikakuu keikkaili perjantaina Reetan & Lumon kera Teeriharjulla, missä Samuli tietysti yllätettiin.

“Rumputaiteilijamme S. Mäkelän pyöreidensynttärienviikonloppu huipentuu tänään Pohjanmaalle, Lapualle! Eilen oli hienot synttäritanssit Somerolla, oli ilmapallot ja serpentiinit ja kakut ja kaikki, iso kiitos yllätyksen järjestäneille sekä muille juhlavieraille”, Taikakuu kirjoitti Facebookissa.

“Jos eilen oli lahjojen täyteinen ilta, niin ei tämäkään ilta huonone yhtään!”

Mainos

Taikakuu ja In the Mood esiintyvät lauantaina Latosaarella. Kuvassa Suvi Karjula Taikakuun Juha Metsäperän ja muiden muusikoiden kanssa. Kuva: Facebook.

Tänään lauantaina (30.11.19) Samulia voi juhlistaa Lapuan Latosaarella, missä Taikakuu tanssittaa yhdessä In the Mood & Suvi Karjulan kanssa.

Tanssiin.fi kertoi syyskuussa, että tutuissa tanssiorkestereissa menee rumpukapula vaihtoon syksyllä.

Samuli Mäkelä musisoi pitkään Saija Tuupasen eX-Miehissä. Samuli jätti eX-Miehet syyskuussa, piti pienen loman ja aloitti lokakuussa Taikakuussa.

Samuli Mäkelä soitti vuosia eX-Miehet-orkesterissa, joka säestää suosittua tangokuningatar Saija Tuupasta. Kuva: Facebook.
Mainos

Taikakuun uusi kokoonpano: Juha Metsäperä – laulu ja kitara, Samppa Komokallio – kitarat ja laulu, Emil Hällmark – koskettimet, haitari ja laulu, Marko Pekkarinen – basso ja laulu, Samuli Mäkelä – rummut.

Katso Taikakuun keikat tästä.


Urheilua ja urheilumuotia parhaaseen hintaan - Stadiumista! Huimia tarjouksia ja löytöjä, klikkaa ja tilaa!
Tilaa Kodin Kuvalehti ja saat 1kk lehdet kaupan päälle. Nyt 3 kk (6 numeroa) vain 29 € ja saat 1kk lisää tilaukseesi kaupan päälle! Toimi heti, klikkaa tästä!
Ihanat Marimekon vaatteet ja tuotteet aikuislle ja lapsille - edullisesti ja turvallisesti. Tilaa heti!
Valkeammat hampaat vain 10 minuutissa! Smileo on helppo, turvallinen ja nopea hampaiden valkaisu. Tilaa nyt edullisesti suoraan kotiin!

 

Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

Saija Tuupanen tv:ssä: “Tanssikansa tietää, mitä tahtoo” – avautui kiusaamisesta ja syömishäiriöistään

Kommentit pois päältä artikkelissa Saija Tuupanen tv:ssä: “Tanssikansa tietää, mitä tahtoo” – avautui kiusaamisesta ja syömishäiriöistään

Oho, Pirita Niemenmaa tatuoi jättikruunun selkäänsä: “Sopi kuin nenä päähän” – katso kuva

Kommentit pois päältä artikkelissa Oho, Pirita Niemenmaa tatuoi jättikruunun selkäänsä: “Sopi kuin nenä päähän” – katso kuva

Yllätys tangojen finaalitusinassa: Benjamin ja Sami putosivat – Korean Hanski jatkoon

Kommentit pois päältä artikkelissa Yllätys tangojen finaalitusinassa: Benjamin ja Sami putosivat – Korean Hanski jatkoon

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE