Ota yhteyttä

Orkesterit

Taikakuun rumpalisti yllätettiin tansseissa synttärikakulla: “Iso kiitos”

Saija Tuupasen eX-miehissä ennen musisoinut Taikakuu-rumpali Samuli Mäkelä täytti tasavuosia Teeriharjulla ja joutui yllätysjuhlien keskelle.

Julkaistu

@

Taikakuun rumpali Samuli Mäkelä täytti eilen perjantaina (29.11.19) tasavuosia. Tarkkaa vuosimäärää ei ole ilmoitettu, mutta arvatenkin suositulla tanssimuusikolla tuli täyteen “ainakin 20 vuotta ja parit pyhät päälle”…

Samuli ei ole pitänyt meteliä synttäreistään eikä hänen ollut tiettävästi tarkoitus edes juhlia niitä, mutta toisin kävi.

Taikakuu keikkaili perjantaina Reetan & Lumon kera Teeriharjulla, missä Samuli tietysti yllätettiin.

“Rumputaiteilijamme S. Mäkelän pyöreidensynttärienviikonloppu huipentuu tänään Pohjanmaalle, Lapualle! Eilen oli hienot synttäritanssit Somerolla, oli ilmapallot ja serpentiinit ja kakut ja kaikki, iso kiitos yllätyksen järjestäneille sekä muille juhlavieraille”, Taikakuu kirjoitti Facebookissa.

“Jos eilen oli lahjojen täyteinen ilta, niin ei tämäkään ilta huonone yhtään!”

Mainos

Taikakuu ja In the Mood esiintyvät lauantaina Latosaarella. Kuvassa Suvi Karjula Taikakuun Juha Metsäperän ja muiden muusikoiden kanssa. Kuva: Facebook.

Tänään lauantaina (30.11.19) Samulia voi juhlistaa Lapuan Latosaarella, missä Taikakuu tanssittaa yhdessä In the Mood & Suvi Karjulan kanssa.

Tanssiin.fi kertoi syyskuussa, että tutuissa tanssiorkestereissa menee rumpukapula vaihtoon syksyllä.

Samuli Mäkelä musisoi pitkään Saija Tuupasen eX-Miehissä. Samuli jätti eX-Miehet syyskuussa, piti pienen loman ja aloitti lokakuussa Taikakuussa.

Samuli Mäkelä soitti vuosia eX-Miehet-orkesterissa, joka säestää suosittua tangokuningatar Saija Tuupasta. Kuva: Facebook.

Mainos

Taikakuun uusi kokoonpano: Juha Metsäperä – laulu ja kitara, Samppa Komokallio – kitarat ja laulu, Emil Hällmark – koskettimet, haitari ja laulu, Marko Pekkarinen – basso ja laulu, Samuli Mäkelä – rummut.

Katso Taikakuun keikat tästä.

Valkeammat hampaat vain 10 minuutissa! Smileo on helppo, turvallinen ja nopea hampaiden valkaisu. Tilaa nyt edullisesti suoraan kotiin!