Ota yhteyttä

Media

Tanssi kanssain tulee taas – tv-nauhoitukset jatkuvat marraskuussa: Leif, Pirita, Antti, Maria…

Suositun tv-tanssiohjelman kuvaukset alkavat jo ensi viikolla hotelli Tallukassa sekä Orimattilan Kehräämössä. Mukana on taas tuttuja tähtiä.

Julkaistu

@

Tanssi kanssain -tv-tanssien nauhoitukset jatkuvat taas!

AlfaTV:llä nähtävän suositun tanssiohjelman viidettä kautta aletaan purkittaa marraskuun alussa.

Ensimmäiset tanssit tanssitaan Vääksyssä, hotelli Tallukassa lauantaina 7.11. klo 20-00.30. Tallukan tv-nauhoituksissa artisteina nähdään: MeLammelatArto Nuotio, Leif Lindeman ja Maria Tyyster.

Toiset tanssit tanssitaan Orimattilan Kehräämössä sunnuntaina 8.11. klo 17-21.30. Kehräämön tv-nauhoituksissa artisteina nähdään: Antti Ahopelto & Etiketti, Pirita NiemenmaaJukka Hallikainen ja Nina Åkerman.

→ Lue myös: Tanssi kanssain alkoi tv:ssä –  katsojilta risuja ja ruusuja

Äitiyslomalta töihin palannut tangokuningatar Maria Tyyster on yksi uuden Tanssi kanssain -kauden artisteista. Kuva: Inka Liimatainen.

Tanssi kanssain -ohjelma alkoi pyöriä televisiossa elokuussa 2018. Ohjelmatoimisto Gramofonin luomaa ohjelmaa odotettiin tanssikansan parissa innokkaasti, sillä lavatansseja ja tanssi-iskelmäartisteja tarjoavaa tv-ohjelmaa ei ollut sitä ennen nähty vuoskausiin valtakunnallisessa ruudussa. Moni muistaa TV2:n Kesäillan valssin, joka loppui jo 2011.

Tanssi kanssain lunasti lupaukset ja odotukset, ja ohjelmaa on tehty jo neljä kautta. Korona sotki kevään kuviot, mutta kesällä päästiin taas tv-tanssien makuun. Neljä studiossa kuvattua jaksoa nähtiin AlfaTV:llä kesä-heinäkuussa 2020.

Uudella, viidennellä kaudella jaksoja kuvattaneen enemmänkin kuin vain nämä nyt ilmoitetut kaksi marraskuista tapahtumaa Tallukassa ja Kehräämössä. AlfaTV ei myöskään ole tiedottanut, koska uusi kausi nähdään televisiossa – ehkäpä jo tämän vuoden puolella?