Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Kuninkaat lähtevät isolle joulukiertueelle: “Hieno tunne levittää joulun valoa”

Aki Samuli ja Teijo Lindström halusivat kaikesta huolimatta tehdä komean joulukiertueen tänäkin vuonna.

Julkaistu

@

Tangokuninkaat Teijo Lindström ja Aki Samuli konsertoivat rakkaimpien joululaulujen tunnelmissa. Mittava Kuninkaiden joulu -kiertue virittää jouluun lähes 20 paikkakunnan kirkossa ja konserttisaleissa.

Kauneimmat joulun sävelet kuullaan konsertissa raikkaina sovituksina, herkästi tulkittuina. Luvassa on tuttuja, kauniita joululauluja. Kuninkaiden joulu -kiertue käynnistyy marraskuun lopulla Pukkilan kirkosta (25.11.) ja päättyy aaton alla, 21.12. Ylöjärven kirkkoon.

→ Lue myös: Näppärä niksi! Näin Aki Samuli vääntää joulutortut: “Ihan itse keksin” – ensimmäinen joulu maatilalla

Teijo Lindström on kiertueesta innoissaan.

“Päätettiin Akin kanssa lähteä yhdessä joulukiertueelle tänäkin vuonna! Oon aina ollut todellinen jouluihminen”, tangokuningas myöntää.

“Hyräilen joululauluja läpi vuoden” –Teijo Lindström

“Mut voi kuulla hyräilemässä joululauluja läpi vuoden. Tää on totta!”

→ Lue myös: Teijo Lindström kiemurteli kehuista tv-sohvalla: “Olet niin hyvä tyyppi” – katso haastattelu

Kuninkaiden mukaan on hieno tunne saada levittää ihmisille joulun valoa ja lämpöä.

Aki Samulin ja Teijo Lindströmin tähdittämä Kuninkaiden joulu -kiertue kiertää liki 20 paikkakunnalla marras-joulukuussa.

“Pääsee laulamaan oikein sielusta asti” –Aki Samuli

Myös Aki Samuli hehkuu intoa. Vaikka maajussiksi siirtynyt tangokunkku onkin jättänyt keikkailun vähemmälle, palo yleisön eteen on tallella.

“Jotenki oon NIIIN super mielissäni tästä kiertueesta! 19 paikkakuntaa ja parissa vetästään vielä tuplakonsertit. Pääsee laulaa oikein sielusta asti! IHANAAA koska joulu on vaan niin BEST!” Aki intoilee.

Konsertit järjestetään kaikki turvallisuusseikat ja suositukset huomioiden ja sen vuoksi lippuja myydään vain rajoitettu määrä jokaiseen konserttiin.

Katso Teijo Lindstömin kaikki keikat tästä – ja Aki Samulin keikat tästä (molemmissa myös suorat lipunostolinkit joulukiertueelle sekä tarkat paikkakunnat).