Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Vain elämää -videot vastakkain: Arja Korisevan hiteistä hienoja versioita – äänestä

Osallistu leikkimieliseen äänestykseen ja kerro mielipiteesi Vain elämää -tähtien versioimista Arja Korisevan hiteistä.

Julkaistu

@

Kuva: Petri Aho / Nelonen Media.

Vain elämää -ohjelmassa vietettiin perjantaina (30.10.20) Arja Korisevan päivää. Televisiossa nähtiin ja kuultiin toinen toistaan upeampia versioita rakastetun tangokuningatteren hiteistä.

Mukana ovat Stig, Ressu Redford, Jannika B, Vesku Jokinen, Herra Ylppö, Mariska ja Reino Nordin.

Vain elämää -sarjan 11. kausi alkoi tv:ssä lokakuussa 2020. Tähtinä ovat Arja Koriseva, Ressu Redford, Herra Ylppö. Jannika B, Vesku Jokinen, Stig, Mariska ja Reino Nordin.

Nyt laitetaan Vain elämää -versiot vastakkain! Kerro mielipiteesi, kumpi tähdistä pärjäsi Arjan versioinneissa mielestäsi paremmin.

Koska esityksiä on seitsemän, viimeisessä videoäänestyksessä vastakkain ovat Stig ja Arja itse. Huumoriräppärinä tunnetun Stigin hillitön versio Arjan klassikkohitistä Kuningaskobra on herättänyt paljon huomiota ja saanut kiitosta. Mutta mitä mieltä Sinä olet? Pärjääkö se Arjan alkuperäiselle vedolle?

Kalpeneeko Stigin Kuningaskobra Arjan alkuperäiselle?

Ota osaa leikkimieliseen äänestykseen. Voit myös jakaa äänesyksen halutessasi sosiaaliseen mediaan kunkin videoparin alta.

Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.

 

 

 

 

 

 

 

 


Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.
Haaveiletko paremmasta unesta? Kokeile 8hours melatoniinilla: luonnollinen reseptivapaa univalmiste. Klikkaa ja kokeile: SAAT 50% ALENNUKSEN ensimmäisestä paketista!
Seiska on Suomen suosituin tv- ja viihdelehti! Tilaa nyt huimaan tarjoushintaan vain 2,40€/nro!
Voi paremmin! Tutustu kotimaiseen VitaFresh D-vitamiiniin, nyt alkaen vain 5,95 €! Hyvänmakuinen purutabletti, ilmainen toimitus.