Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Teemu Roivainen iloitsee isyydestään: Esitteli vauvansa kuvaa huoltoaseman myyjällekin

Esikoistyttären heinäkuussa saanut Teemu Roivainen on isyydestään niin innoissaan, että säteilee vauvaonnea ympäriinsä. “Varmaan vähän liikakin”, Teemu nauraa.

Julkaistu

@

Teemu Roivainen tuli heinäkuussa isäksi, kun hänen esikoistyttärensä syntyi. Suosittu tangokuningas ja hänen Oona-vaimonsa saattelivat vauvan maailmaan viikkoa ennen Seinäjoen Tangomarkkinoita.

→ Lue myös: Teemu Roivaisesta isä: Prinsessan syntymä peruutti keikan – katso hellyttävä vauvakuva

Teemu on isyydestä innoissaan.

“Tyttären syntymä oli ihana juttu. Se muuttaa perspektiiviä siinä, että olisi mukava olla vähän enemmän kotona”, Teemu sanaili IskelmäTV:n haastattelussa Kiuruveden Iskelmäviikolla.

Voit katsoa koko haastattelun artikkelin lopusta.

Mainos

“Sen syntymähetken muistaa loppuelämän. Ja varmaan bändikaveritkin muistaa… koko ajan näyttää kuvia, varmaan vähän liikaakin”, Teemu nauroi Energia-orkesteriinsa viitaten.

“Syntymän muistaa loppuelämän”

“Taisin yllättää itseni huoltoasemalla, kun ostin kahvia, niin näytin vauvan kuvaa myyjälle… Aika innoissaan sitä taitaa olla!”

Teemu myönsi videolla, että “pienen ihmisen kauneus” on suorastaan yllättänyt hänet.

“Se on hämmentävä tunne.”

Naimisiin Teemu ja Oona menivät vuosi sitten eli elokuussa 2018, ja nyt perheen onni täydentyi kauniilla prinsessalla.

Teemu Roivainen ja Energia.

Joulukuussa Teemu ja Diandra konsertoivat jälleen kirkoissa ja konserttisaleissa Syttyy valot tuhannet -kiertueella. Konsertissa kuullaan perinteisiä, meille kaikille rakkaita joululauluja, mutta mukana on myös muutamia uudempia lauluja, jouluisia musiikkiyllätyksiä ja kauniita duettoja.

Katso Teemu Roivaisen ja Energian keikat tästä.

 Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!