Ota yhteyttä

Media

Teuvo Oinas Avussa: “Surun iskiessä tartun haitariin”

Julkaistu

@

Teuvo Oinas kertoo Apu-lehden haastattelussa (25-26/2018) avoimesti elämästään ja kuulumisiaan.

Jutussa Oinas muun muassa muistelee, kuinka valinta valtakunnan toiseksi tangokuninkaaksi vuonna 1986 toi menestystä.

Teuvo Oinas voitti 32-vuotiaana tangokuninkuuden 1986.

“Siitä alkoi melkoinen rytäkkä. Levyjäkin tuli ulos melkein yksi per vuosi -tahdilla. Keikkoja tein 250 vuodessa useamman vuoden ajan. Aluksi minulla ei ollut edes ohjelmatoimistoa, kunnes sain mahtavan keikkamyyjän, Luukkosen Ilkan. Hän opetti, että keikkajulisteessa ei saa lukea isoimmalla ”Tangokuningas 1986” vaan kaiken yläpuolella pitää seistä ”Teuvo Oinas”. Se oli viisas päätös, joka on kantanut pitkälle. Se oli henkilöbrändäystä ennen kuin sellaisesta tiedettiinkään”, Oinas kuvailee Avussa.

“En rehvastele, saati säästä”

“Tyylini on ollut se, että laitan rahan kiertämään. En rehvastele, saati säästä. Olen onnellinen silloin, kun saan laulaa. Suomessa menestyy, jos on sopivasti nöyrä. Mutta kun esiinnyn, niin silloin ei saa nöyristellä! Mikään ei ole itsestäänselvyys, ei etenkään suosio. Sen eteen pitää tehdä töitä, ei voi jäädä sohvalle odottamaan keikkoja.”

“Olen huono itkemään”

Teuvo muistelee Apu-lehdessä, että nuorempana hänellä oli yksi unelma: päästä niin tunnetuksi, että monet tuntisivat, kun kävelee kadulla.

“Minussa elää oikeanlainen narsisti, niin kuin luovilla esiintyjillä aina. En ole itsekeskeinen, tykkään jutella ja tulen toimeen ihmisten kanssa. Olen sinut elämäni kanssa, katumiselle ei ole sijaa. Mitä on tullut tehtyä, se pitää hyväksyä ja elää sen mukaan. Olen huono itkemään. Kun paha mieli tai suru iskee, tartun haitariin. Soitto on parasta lääkettä.”

Lue koko juttu tästä linkistä.

Katso Teuvo Oinaksen keikat tästä.


Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *