Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Tommi Soidinmäki tähdittää joulukiertuetta Sanin kanssa: ”Meillä on vahva yhteinen energia”

Joulun Tähdet -kiertue yhdistää tangokuninkaan ja Aikakone-yhtyeen tähden. ”Kirkot ovat meille erityislaatuisia keikkapaikkoja”, Tommi Soidinmäki ja Sani sanovat. Lue lisää!

Julkaistu

@

Tommi Soidinmäki ja Aikakone-yhtyeestä tuttu Sani nähdään tänä jouluna yhteisellä Joulun Tähdet -kiertueella. Jo pitkään toisensa tunteneet ystävykset ovat jo aiemmin yhdistäneet voimansa kaksi vuotta sitten julkaistulla ensimmäisellä yhteissingellä Ensilunta, joka kuuluu luonnollisesti tulevan kiertueen ohjelmistoon.

Myös muita unohtumattomia duettoja  on Tommin mukaan luvassa, yhtenä näistä alun perin Aikakoneen tutuksi tekemä Hiljaisuus-biisi, jonka myös Tommi on levyttänyt vuonna 2012.

”Odotan tulevaa kiertuetta innolla; olen tuntenut Sanin jo  toistakymmentä vuotta, ja meillä on aina ollut hyvä yhteinen energia – mitä projekteja olemmekaan saaneet yhdessä tehdä”, Tommi sanoo ja kehuu Sanin vahvaa tulkintaa.

Sani rakastaa kirkoissa laulamista

Kaksikon kiertue alkaa 9. joulukuuta Pirkkalan kirkosta ja jatkuu Seinäjoen Törnävän kirkkoon, Viitasaaren kirkkoon, Ylivieskan Akustiikkaan, Tyrnävän kirkkoon ja Vanajan kirkkoon Hämeenlinnassa.

Kirkot rakennuksina ovat kummallekin erityislaatuisia esiintymispaikkoja.

”Musiikkiluokalta lähtien olen rakastanut laulamista kirkoissa. Olen ollut monissa Sulasolin kuoroissa mukana lapsesta asti, ja kirkko on ollut minulle rauhoittumisen  paikka näiden hektisten keikkojen lomassa”,   Sani luonnehtii.

Hän on muuten nuorempana loistanut myös Savonlinnan Oopperajuhlakuoron riveissä!

→ Lue myös: Paljon isoja joulukiertueita julki: Antti Ketonen, Aki & Teijo, Tommi & Sani, Teemu & Diandra…

Mainos

KLIKKAA KUVAA, VARAA HETI!

”Tärkeä osa keikkavuotta”

Tommi Soidinmäelle joulukiertueiden tekeminen on aina erityislaatuinen mahdollisuus, joka tuo oman uuden näkökulmansa artistin työhön.

Tommin aiemmin tekemät Joulun hiljaisuus -kiertueet ovat keränneet tuhansia  kuulijoita vuosien mittaan, ja hänen ensimmäinen joululevynsä Joulun  hiljaisuus (2012) valittiin radiotoimittajien äänestyksessä Vuoden joululevyksi ilmestymisvuonnaan.

”Joulukonserteista on tullut minulle yksi tärkeä osa keikkavuotta, ja on  ollut ilo tehdä joulukonserttikiertueita jo vuodesta 2006 eri kokoonpanojen kanssa.”

→ Lue myös: Auts! Tommi Soidinmäki mursi jalkansa sohvapöytään: ”Tekevälle sattuu” – laivakeikalla sandaaleilla

”Merkki joulunvieton lähestymisestä”

Konserttikiertueella kaksikkoa säestää Tommin orkesteri Vastakaiku: Lasse Asu – puhaltimet, Joona  Lehto – kitarat, Topias Lehtola – lyömäsoittimet ja viulu, Tapio Leppänen – miksaus sekä Jenni Kupari-Soidinmäki – piano.

”Kun konserteissa saa laulaa loistavan kokoonpanon kanssa, on se itsellekin merkki joulunvieton lähestymisestä. Se on se lämmin hetki, jonka saan viettää omien läheisten kesken kerran vuodessa. Toivon sydämestäni, että ihmiset tulisivat tänä vuonna Joulun Tähdet -konsertteihin, sillä uskon että hieno kemia Tommin kanssa ei jätä kylmäksi”, Sani kertoo.

Kiertueen taiteilijoiden kemia on toiminut niin hyvin, että Tommi uskoo  yhteiskiertueesta tulevan perinteen.

”Hienoa lähteä kiertämään ympäri Suomea jälleen uudenlaisen kokoonpanon kanssa! Tästä tulee huippujuttu!”

Joulun Tähdet -konserttikiertue:

09.12 Pirkkalan kirkko, Pirkkala
10.12 Törnävän kirkko, Seinäjoki
16.12 Viitasaaren kirkko, Viitasaari
19.12 Akustiikka, Ylivieska
21.12. Tyrnävän kirkko, Tyrnävä
22.12 Vanajan kirkko, Hämeenlinna

Liput kaikkiin konsertteihin ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa. Kaikki ennakkoliput 28€, (sis. palvelumaksun + toimituskulut)
Ovelta 30€.

Katso Tommi Soidinmäen keikat tästä (myös joulukiertueen päivät ja suorat lippulinkit).

Tangokuningas viettää parhaillaan 15-vuotistaitelijajuhlavuottaan. Tommin syystalvea värittää myös Tangon seitsemän veljestä -kiertue sekä pikkujoulurevyy Soitinmenot Salossa.

Piakkoin on ilmestymässä suositun laulajan uusi single nimeltään Vahvemmaksi.

 


Valkeammat hampaat vain 10 minuutissa! Smileo on helppo, turvallinen ja nopea hampaiden valkaisu. Tilaa nyt edullisesti suoraan kotiin!
Karkaa pakkasia Espanjaan! Vietä kuukausi auringossa, alk. 695€ (sis. lennot ja majoitus). Top10Matkatarjoukset on Suomen suurin.
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.
Voi entistä paremmin ET:n asiantuntijoiden avulla. Tilaa tästä ET Terveys tarjoushintaan!