Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Vau! Tangotenorit kajauttavat komeasti klassikkotangon – katso ja vaikutu

Mika Pohjonen ja Johannes Vatjus vetävät upeasti Aavan meren tuolla puolen -klassikon Kansallisoopperan uudella videolla.

Julkaistu

@

Tangokuninkaat Mika Pohjonen ja Johannes Vatjus antavat vakuuttavan laulunäytteen taidoistaan tuliterällä tangovideolla. Komeaääniset tenorit kajauttavat kerrassaan upeasti Aavan meren tuolla puolen -klassikon Kansallisoopperan julkaisemalla videolla.

Tangon päätteeksi he väläyttävät vielä oopperaosaamistaan.

Oopperan mukaan videolla laulavat Mestari ja Kisälli.

“Tarkimmat katsojat ovat kenties huomanneet, että lavallamme on tänä syksynä nähty kaksi tangokuningasta: jo mittavan uran Kansallisoopperan solistina tehnyt tenori Mika Pohjonen sekä syksyllä 2020 harjoittelijana aloittanut tenori Johannes Vatjus”, Kansallisooppera kertoo.

“Nyt tenorikuninkaat laulavat sydämiinne legendaarisen tangon.”

→ Lue myös: Johannes Vatjus vaihtaa tanssilavat oopperanäyttämölle – pääsi Kansallisoopperan harjoittelijaksi

“Oli mahtava päästä tekemään tämä video. Kiitos Mikalle ja muulle tuotantotiimille”, hallitseva tangokuningas Johannes Vatjus iloitsi.

Johannes Vatjus ja Mika Pohjonen tulkitsevat vahvasti Aavan meren tuolla puolen -tangon. Kuvakaappaus Kansallisooperan Facebookissa julkaisemalta videolta.

Tanssiin.fi kertoi syyskuussa, että Johannes selvisi koelaulujen kautta Kansallisoopperan solistiharjoittelijaksi. Hyppäys tanssilavoilta oopperalavoille on melkoinen, vaikka tangokuninkaalla onkin kokemusta ja koulutusta alalta.

“Johannes Vatjuksella on harvinaisen kirkas ja kiinteä tenoriääni ja hänen luontainen muusikkoutensa on valloittavaa. Uskomme, että harjoitusaika oopperalla luo hänelle hyvät lähtökohdat kehittyä ammattilaulajaksi”, Kansallisoopperan taiteellinen johtaja Lilli Paasikivi kehui.

→ Lue myös: Tangokuningas Mika Pohjonen tekee miljoonabisnestä: “Pitäisikö organisoida 3 miljoonan kakkukahvit”

Mika Pohjonen on menestynyt autokauppayrittäjä ja vuoden 1992 tangokuningas. Mika aloitti oopperauransa Kansallisoopperan kuoron ykköstenorina 1998. Kansallisoopperan solisti hän on ollut vuodesta 2003.

Vuosien mittaan hän on esiintynyt lukuisissa kansainvälisillä estradeilla, kuten Tukholman Kuninkaallisessa oopperassa ja Wienin Volksoperissa.


Voi paremmin! Tutustu kotimaiseen VitaFresh D-vitamiiniin, nyt alkaen vain 5,95 €! Hyvänmakuinen purutabletti, ilmainen toimitus.
Kärsitkö hiustenlähdöstä? Provexin voi auttaa. Kokeile nyt Provexinia –50% kampanjahintaan!
Häikäisevät hinnat! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse kaupan päälle upea tilaajalahja tai lisälehdet!
Autolainaa jopa 60 000€! Tee UNELMISTASI totta! Autoluotto kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja luotonantajaa.