Ota yhteyttä

Tanssitähdet

VIDEO: Eino Grön paljastaa kuntonsa yllättävän salaisuuden: “Nukkuminen” – katso juhlahaastattelu

80-vuotisjuhlavuottaan viettävä Eino Grön muistelee Tanssiin.fi:n juhlahaastattelussa uraansa ja puhuu voinnistaan. “Tämä vuosi on yhtä juhlaa”, laulajalegdenda sanoo. Grön risteili Välimerellä naisystävänsä Anneli Airion kanssa, jonka syntymäpäiviä laivalla juhlittiin.

Julkaistu

@

Suomalaisen musiikin grand old man, iskelmälegenda Eino Grön on viihdyttänyt jo seitsemällä vuosikymmenellä – ja ensi vuonna tulee kahdeksas vuosikymmen täyteen. Grönin ura alkoi ensilevytyksestä vuonna 1958 ja on jatkunut menestyksekkäästi näihin päiviin saakka.

Eino täytti viime tammikuussa (2019) komeat 80 vuotta ja on juhlistanut tasavuosiaan juhlakiertueen merkeissä. Tanssiin.fi:n juhlahaastattelussa Grön muistelee huikeaa uraansa sekä kertoo kuulumisiaan.

Videohaastattelu on tehty Apu-kerhon Välimeren-risteilyllä Royal Caribbean -varustamon Brilliance of the Seas -loistoristeilijällä viime perjantaina (18.10.19). Eino oli matkalla mukana tanssittamassa suomalaisia.

Naisystävän 70-vuotispäiviä juhlittiin Välimerellä

Risteilyllä oli mukana myös Grönin naisystävä Anneli Airio, jonka syyskuisia 70-vuotispäiviä juhlittiin Välimerellä pienimuotoisesti, kakun ja kynttilän kera.

Eino on avoimesti kertonut löytäneensä viehättävästä ja kulturellista Annelista tärkeän tukijan ja ystävän. Grönin vaimo Marjatta on kärsinyt jo pitkään vakavasta muistisairaudesta ja asuu hoitokodissa.

→ Lue myös: Eino Grön, 80, yllätti kaksossisarensa: “Synttärilahjaksi matka paratiisisaarelle”

Mainos

VARAA IKIMUISTOINEN PIKKUJOULURISTEILY HETI, KLIKKAA KUVAA!

Musikaali saa jatkoa

Tango d’Amore oli yksi Eino Grönin ensimmäisistä hiteistä, ja sen niminen musikaali oli puolestaan iso hitti Porin teatterissa 2018. Grönin elämästä kertova musiikaali siivitti teatterin kaikkien aikojen katsojaennätykseen. Eino lauloi itsekin esityksessä.

“Se oli iso juttu ja loistava menestys, ja olen siitä kovin kiitollinen. Olen myös iloinen, että musikaali saa jatkoa”, Eino hymyilee.

Ensi kesänä Tango d’Amore -musikaalia esitetään Sappeen kesäteatterissa Pälkäneellä, ja Eino on henkilökohtaisesti mukana sielläkin.

“Koko vuosi yhtä juhlaa”

Eino Grön nauraa, ettei todellakaan olisi osannut ennustaa 1950-luvun lopulla, että hänen laulajanuransa ulottuisi kahdeksan vuosikymmenen  päähän.

“Sen verran polvet tutisivat silloin alussa!”

80-vuotisjuhlakiertue jatkuu vielä loppuvuonna, marraskuun alussa.

→ Lue myös: Eino Grön, Arja Koriseva, Reijo Taipale, Sinitaivas… suuret konsertit nähdään kotisohvilla

“Jatkan myös pienempiä, joskaan ei vähäisempiä, esiintymisiä. Iiro Rantalan sekä Marian Petrescun kanssa olemme joulutunnelmissa Lisäksi vierailen Lontoossa suomalaisille laulamassa. Kesällä kävin Luxemburgissa juhannusjuhlissa ja samalla matkalla myös Rotterdamissa esiintymässä. On ollut yhtä juhlaa koko vuosi”, Eino nauraa.

“Ja täällä Välimeren-risteilyllä on ollut todella hienoa.”

Risteily kiersi Barcelonasta Nizzan kautta Italiaan ja takaisin Espanjaan. Roomassa Eino kävi kuuluisalla Fontana di Trevin suihkulähteellä heittämässä toivomuslantin veteen.

Toivettaan laulajalegenda ei ääneen sanonut.“Rullaluistelin vielä viime vuonna”

Laulukuntonsa salaisuudeksi Eino nimeää yllättäen nukkumisen.

“Nukkuminen on yksi parhaista asioista lauluäänelle. Ja se, että elämänpuoli on ollut hyvää, ei ole liittynyt sairauksia tai muita haittatekijöitä. Ainahan pientä on tässä iässä jo, mutta hyvässä yleiskunnossa olen”, Eino sanoo.

“Olen hyvässä yleiskunnossa”

“Olen pitänyt kuntoani yllä. Vielä viime vuonna rullaluistelin ja ihan mukavasti meni. Olen käynyt vuosia säännöllisesti kuntosalilla, huolehtinut lihaskunnostani ja pelannut tietysti tennistä ja etenkin golfia.”

→ Lue myös: Eino Grön muistelee IS:ssa: “Lensin kopterilla 7 juhannuskeikalle”

Katso Eino Grönin keikat tästä.

KATSO Eino Grönin 80-vuotisjuhlahaastattelu tästä:

 


Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!

Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Valkeammat hampaat vain 10 minuutissa! Smileo on helppo, turvallinen ja nopea hampaiden valkaisu. Tilaa nyt edullisesti suoraan kotiin!