Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Jari Sillanpää palaa konserttisaleihin jättikiertueella – “ikä ja elämä tuoneet syvyyttä”

Jari Sillanpää on tekemässä vahvaa paluuta parrasvaloihin. Hän tekee loka-marraskuussa mittavan konserttisalikiertueen nimeltään Kulku ihmisen. “Olen innoissani”, Jari hihkuu.

Julkaistu

@

Jari Sillanpää on tekemässä vahvaa paluuta parrasvaloihin. Hän tekee loka-marraskuussa mittavan konserttisalikiertueen nimeltään Kulku ihmisen.

Vielä kesällä ja alkusyksyllä Jari kiersi pienempiä keikkapaikkoja, kuten pubeja, mutta teki muutaman isommankin akustisen konsertin. Esitykset saivat kannustavaa ja hyvää palautetta. Jari oli myös Seinäjoen Tangomarkkinoiden tuomarina kesällä.

→ Lue myös: Hups, Jari Sillanpää unohti laulunsanat kesken konsertin – katso video

Huumekohun jälkeen Sillanpää on viettänyt parisen vuotta hiljaiseloa ja suuntaa nyt katsetta eteenpäin kohdaten uusia musiikillisia haasteita. Sillanpää lähtee 13 konsertin syyskiertueelle.

“Olen saanut rinnalleni huipputiimin” –Jari Sillanpää

“Olen saanut rinnalleni huipputiimin ja odotan konserttikiertuetta innoissani”, Jari sanoo.

Kulku ihmisen -konserttikiertuella lavalla on laulaja, joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Lehdistötiedotteen mukaan Jarin ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Äänen luvataan soivan pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin.

Kiertueen konserttien pitopaikat ovat kunnianhimoisia ja isoja: mm. Lahden Sibeliustalo, Tampere-talo ja Helsingin Musiikkitalo. Kiertue alkaa 23. lokakuuta ja päättyy 16. marraskuuta.

→ Lue myös: Katso Jari Sillanpään linnakeikka Fuengirolasta –  vitsailua ja tunnelmointia videolla

Lavalla akustinen kvartetti

Säestyksestä kiertueella huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä, joka on tehnyt myös Jarin superhitin Sinä ansaitset kultaa.

Kulku ihmisen -kvartetti:  Petri Somer, piano | Jari Ilomäki, kontrabasso, sähköbasso | Lauri Schreck, kitarat, kannel | Robert Löflund, puupuhaltimet.

Jättikiertueen tuottavat Sillanpään oma firma Bridgehead Production sekä Lilja Production.

Katso Jari Sillanpään keikat tästä (näet myös konserttikiertueen päivät sekä suorat lipunostolinkit).

 


Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia löytöjä. Klikkaa heti tästä!
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!