Ota yhteyttä

Suurtanssit

VIDEO: Kaija Lustila muutti elämäntapojaan: “Laihduin 17 kg” – lapsenlapset ja liikunta iloina

Kaija Lustila sädehtii hyvää oloa. “Kerrankin osasin tehdä onnistuneen elämäntaparemontin”, Kaija iloitsee. Katso suosikkilaulajan videohaastattelu Suurtanssit-risteilyltä.

Julkaistu

@

Kaija Lustila iloitsee elämänmuutoksestaan. Kaija kertoo Tanssiin.fi:n videohaastattelussa tehneensä onnistuneen elämäntaparemontin.

“Keikkailijan työ on usein semmoista, että ei katsota, mitä syö ja usein huonosti nukutaankin. Painoa alkaa kertyä ja niin kävi minullekin. Päätin, että nyt saavat riittää kaiken maailman kaali- ja muut dieetit”, Kaija hersyää.

“Tein pikku hiljaa elämäntapamuutoksen. Ei suinkaan niin, että kaikki heti kerralla, kuten yleensä teen, vaan hitaasti pieniä asioita muuttamalla. Se alkoi tehota, ja nyt olen puolessatoista vuodessa keventynyt 17 kiloa.”

→ Lue myös: Kaija Lustila vaihtoi kellohameen nahka-asuun: Moottoripyöräili Pohjois-Italian vuorilla

“Kaikesta kieltäytyminen ei auta”

Tanssitähden muuttunut olemus näkyy ja tuntuu. Kaija sädehtii ja näyttää pirteältä. Jalka nousee ja keikkamatkoja jaksaa paremmin, kun oma hyvinvointi on kohentunut.

Kaija sanoo oppineensa, että esimerkiksi totaalikieltäytyminen herkuista ei ole oikea tapa.

“Kaikkea pitää ja voikin syödä, mutta pieniä määriä. Juuri popsin Lapin-kiertueellakin 400 grammaa irtokarkkeja, jotta sain unen päästä kiinni. Kunhan se ei vain jää päälle. Pieniä annoksia, ryhtiliikkeitä ja liikuntaa lisää, niillä pärjää.”

Mainos

KLIKKAA KUVAA JA VARAA HETI!

“Lapsenlapset lähellä sydäntä”

Vapaa-aikanaan Kaijalla riittää puuhaa.

“Eniten sydäntäni lähellä ovat nyt minun lapsenlapseni, kolme ihanaa poikaa. Heidän kanssaan puuhailussa menee aikaa”, Kaija kertoo.

“Tykkään myös möyrytä puutarhassa sekä lenkkeillä. Minusta on tullut himoliikkuja pitkästä aikaa, pakko päästä tekemään jotakin fyysistä.”

Tangokonserttia ja levytystä

Ajatuksissa on myös tehdä ja julkaista uutta musiikkia, ja ensi keväänä Kaijaa pyydettiin mukaan Suomalainen tango -konserttiin.

→ Lue myös: Kaija Lustila julkaisi menevän tanssihitin – kuuntele

Kaija tähditti syksyn ensimmäistä Suurtanssit-risteilyä Europalla 15.-16.9. Rosette-orkesterin kanssa esiintynyt Kaija tanssitti laivan täyteistä kansaa Pekkaniskan Poikien kera. Lue lisää supersuosituista Suurtansseista tästä.

Suurtansseja ja suomalaista tanssimusiikkia tukemassa: 

Katso Kaija Lustilan keikat tästä.

KATSO Kaija Lustilan videohaastattelu Suurtanssit-risteilyltä Silja Europalta 15.-16.9.19:


Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!