Ota yhteyttä

Tangomarkkinat

VIDEO: Pirita Niemenmaa työn touhussa ABC:lla: “En jaksanut kotonakaan maata”

“Täältä ABC:lta saa vähän tuloja, mutta mitä jos tämäkin suljetaan?” tangokuningatar pelkää. Katso video!

Julkaistu

@

Kuvakaappaus Seiskan Youtube-videosta.

Pirita Niemenmaa kertoo palanneensa takaisin töihin Seinäjoen ABC-huoltoasemalle maaliskuun alussa.

Hallitseva, vuoden 2019 tangokuningatar avaa taloudellista ahdinkoaan tuoreen Seiska-lehden haastattelussa sekä lehden Youtubessa julkaisemalla videolla. Voit katsoa tämän artikkelin lopusta videon, missä Pirita on työn touhussa huoltoasemalla.

“Olen tuossa Hesburgerilla enimmäkseen. Joskus olen kaupan puolella, joskus kassalla, joskus paistan hampurilaisia. Palvelen asiakkaita. Olen iloinen, että ABC on työpaikkana joustava ja sinne on aina kiva mennä”, Pirita kertoo.

Pirta Niemenmaa kertoo paiskivansa huoltoasemalla kaikkia normaaleja asiakaspalvelutöitä: hän tarjoilee, siivoaa, on kassalla, paistaa tarvittaessa purilaisia. Kuvakaappaus Seiskan Youtube-videolta.

“Tulin töihin, koska ei jaksanut kotonakaan maata, kun on ollut alkuviikot luppoaikaa ja viikonloput vain keikkoja… Ja nyt tuli sitten siihenkin muutos koronaepidemian takia.”

“Harmitaa hirveästi”

Pirita on tilanteesta surullinen.

“Harmittaa hirveästi, että kuningatarvuoteni jäi kesken. Toivon, että kesällä vielä keikat jatkuvat ja pystyn näyttämään kuningattaruuden vielä silloin.”

Laulaja on taloudellisesti tiukilla.

“Mitä jos ABC:kin suljetaan?”

“Täältä ABC:lta saa vähän tuloja, mutta mitä jos tämäkin suljetaan?”

Pöytien tehokas siivoaminen on korona-aikaan tärkeää. Tangokuningatar hoitaa homman. Kuvakaappaus Seiskan Youtube-videolta.

Tanssiin.fi kertoi Piritan masentuneista tunnelmista parisen viikkoa sitten.

“Ei oikein huvita nyt mikään, tuntuu että tämä vuosi oli tässä.  Nyt tuntuu haikeelta ja epäreilulta”, hän manasi aiemmin maaliskuussa.

→ Lue myös: Pirita Niemenmaa murtui: “Jäinkö edes kenenkään mieleen?” – pelkää konkurssia

“Kaiken kaikkiaan tuntuu pahalta, että muutenkaan en saanut sitä kaikkea mitä olisin voinut saada! Tää piti olla tää kuningatarvuosi. Jäinkö edes kenkään mieleen!?”

 


Seiskan synttäritarjous! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse omasi kuudesta erilaisesta tarjouksesta !

Suosittu VitaePro-ravintolisä nyt tutustumishintaan – ei sitoutumisaikaa