Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Aki Samulin elämänmuutos etenee: pääsi opiskelemaan eläintenhoitoa

Lavakeikkailun jättänyt tangokuningas alkaa opiskella maatalousalan perustutkintoa eläintenhoidon osaamisalalla elokuussa.

Julkaistu

@

Aki Samuli.

Aki Samuli on ottanut seuraavan askeleen elämänmuutoksessaan. Tangokuningas 2015 ilmoitti tänään keskiviikkona iloiten, että on päässyt opiskelemaan maatalousalan perustutkintoa.

”Aki, joka ei peruskoulun jälkeen ole päivääkään opiskellut yhtään mitään koulussa, haki pari kk sitten kouluun ja tänään sai postia. Kyllä!” laulaja riemuitsi.

Aki aloittaa opinnot Keuda Saaren kartanon toimipisteessä Mäntsälässä elokuussa. Tangokuningas opiskelee maatalousalan tutkintoa eläintenhoidon osaamisalalla.

Kyllästyi tanssikeikkailuun

Aki ilmoitti yllättäen aiemmin helmikuun lopulla lopettavansa kokonaan tanssikeikkailun.

→ Lue myös: Jymy-yllätys! Aki Samuli lopettaa tanssikeikat: ”Olen kasvanut ihmisenä” – väsyi keikka-elämään

Mainos

Syyksi yllätyspäätökseen Aki kertoi väsymisen tanssialan vanhoihin, kangistuneisiin sääntöihin ja myös keikkaelämään.

”Olen pitkään miettinyt elämäntarkoitusta ja niitä omia unelmia ja niiden toteutuksia. Mikä asia jättää pysyvän jäljen suhun tai susta? Kysynyt itseltä, elänkö mä just nyt omaa unelmaani vai täytänkö kuitenkin vaan muiden oletuksia ja vaatimuksia.”

Tanssiin.fi on kertonut, kuinka Aki teki elämänmuutoksen kesällä 2019 ja osti maatilan Pukkilasta. Kuninkaan valtakunta -nimisellä farmilla eläimet on nimetty tangokuninkaallisten mukaan ja tilusten rakennukset tanssipaikkojen mukaan.

→ Lue myös: VIDEO: Aki Samuli nauttii elämästään maatilalla: ”Laulan keikoilla heinärahoja”

Akin oli tarkoitus keikkailla Love-orkesterinsa kanssa juhannukseen saakka. Nyt kun keikat ovat koronapandemian takia loppuneet jo nyt, talous on tiukilla.

Mainos

”Pitää vielä miettiä, millä elättää itsensä opiskelijana…”

”Pari juttuu pitää miettiä vielä ennen elokuuta, mm. millä sitä elättää ittensä opiskelijana, mutta luova ja tekevä ihminen sen vielä keksii”, Aki miettii.

”Jännää on! Unelmista ammatti jälleen!”

Omavaraisuus on kultaakin kalliimpaa

Laulava maajussi on ottanut tiukasti kantaa suomalaisen maatalousyrittäjän puolesta ja korostanut, kuinka tällaisena kriisiaikana omavaraisuus on kultaakin kalliimpaa.

”Onko nyt (toivon että on) se hetki kun arvostus kotimaista maataloutta ja viljelijöitä kohtaan nousee sille pro-tasolle, kun sen pitäisi meillä Suomessa olla? Se TUKI mitä yrittäjät tarvitsee JA ANSAITSEE!” tangokuningas jyrisee.

Mainos

”Mitä kun maahan ei kohta tuodakkaan halpaa ylituotettua lihaa / viljaa / kasviksia / vihanneksia / maitoa yms elintarviketta tai ylipäätään mitään moskaa! Mikä mahdollisesti vielä on saastunutta sellaista! Omavaraisuus tulee olemaan kultaakin kallimpaa todella pian! Omat eväät ja omat vedet!”

”Kotimainen maatalous on ajettu alas”

Aki kummastelee, miksi kotimainen maatalous on ajettu alas.

”Tänään kun laitat silmät kiinni pedissä, niin anna hetki ajatusta kotimaiselle maataloudelle! Niille ihmisille – yrittäjille jotka tekevät 24/7 töitä puhtaan ruoan eteen! Anna ajatus myös sille mitä meillä täällä on! Meillä on kaikki! Arvostetaan sitä!”