Ota yhteyttä

Media

VOF kisan finalisti yllättää iskusävelmällä

Voice Of Finland finalistin Henry Frimanin hittisingle huokuu nostalgiaa

Julkaistu

@

Henry Friman toteuttaa kaikkien nostalgianälkäisten toiveet ensisinkullaan ”Kertokaa se hänelle”. Mauno Kuusiston levytti aikoinaan napolilaisen italoiskelmän, johon Sauvo Puhtila teki oivalliset suomalaiset sanat. Mauno Kuusiston versio on edelleen ylivoimaisesti eniten myydyin suomalainen singlejulkaisu lähes 50 000 myydyllä kappaleella.

 

 

HENRY PERI REIJO TAIPALEEN ORKESTERIN

Henryn versioon on hienon sovituksen tehnyt Jani Helenius, joka toimii myös keikoilla Henryn orkesterin kapellimestarina. Jani Heleniuksen Roulette- orkesteri toimi pitkään muun muassa Reijo Taipaleen orkesterina

 

Kuva:Mika Korppi

Henry hoiti osuutensa studiossa ammattilaisen varmuudella. Olemme säestäneet monia artisteja ja voin tällä kokemuksella sanoa, että Henry on musiikillisesti harvinaisen lahjakas kaiken ja lisäksi erittäin miellyttävä ihmisenä, Jani Helenius kertoo.

 

 

Henry on tyytyväinen ja innoissaan uudesta musiikista ja pikkuhiljaa avautuvista kesälavoista.

Elän ja hengitän musiikkia. Musiikki on ollut osa elämääni pienestä pojasta saakka. En ole mikään hyvä puhuja, mutta musiikki on minun sydämeni kieli. En ole kovin monesti lavoilla edes yleisönä ja odotan innolla kohtaamisia tanssijoiden kanssa. Toivottavasti tanssipaikat aukeavat ja tämä ilkeä koronavirus saadaan lopultakin talttumaan, Henry kertoo ja toivottaa kaikki nostalgisen tanssimusiikin ystävät tervetulleiksi keikoilleen.

KUUNTELE BIISI!

Spotify :

 

YOUTUBE:

 

LUE MYÖS → Henry odottaa tanssikesää innolla

 

KEIKAT: MagnumLive

 

Täältä maksuton hymykonsultaatio