Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Aki Samuli tähdittää Kauko-hepan kanssa kunnan mainosvideota – katso komea filmi

“Löydä onnesi Pukkilasta”, tangokuningas komentaa uudella esittelyvideolla. Aki Samuli toteutti oman unelmansa kesäkuussa, kun hän osti maatilan Pukkilasta. Katso video!

Julkaistu

@

Aki Samuli on kotiutunut nopeasti uuteen kotikuntaansa, Pukkilaan. Tangokuningas muutti Porvoon ja Lahden välissä sijaitsevaan maalaispitäjään kesäkuussa, kun hän löysi Pukkilasta unelmiensa maatilan.

Kuten tunnettua, Aki on toteuttanut lapsuuden haaveensa ja perustanut Kuninkaan valtakunta -nimisen maatilan, missä kaikki eläimet on nimetty tangokuninkaallisten mukaan.

→ Lue myös: Aki Samuli toteutti lapsuuden unelmansa: Synttärilahjaksi maatila: “Maajussi täällä moi!”

Mainos

Kaikki maatilan eläinsuojat ja rakennukset sen sijaan on nimetty suomalaisten tanssipaikkojen mukaan, joten tanssimusiikki on tangokuninkaan kotitilalla läheisesti läsnä.

→ Lue myös: Aki Samuli nimeää maatilansa tanssipaikkojen mukaan: “Haluan tuoda esille lavakulttuuria”

Nyt Aki on päässyt jo esittelemään kotikuntaansa mainosfilmille.

“Päästiin Kaukon kanssa tekemään omasta kylästä esittelyvideo. On ilo edustaa omalla äänellä ja kasvoilla uutta kotikuntaani”, ylpeä Aki sanoo.

“Muuttakaa kaikki tänne jo!”

→ Lue myös: VIDEO: Aki Samuli nauttii elämästään maatilalla: “Laulan keikoilla heinärahoja”

Tunnelmallisella videolla Aki puhuu syvällä äänellään ja kehuu luonnollisesti Pukkilan palveluja ja turvallista asuinympäristöä.

“Täällä on asuttu jo 7 000 vuoden ajan. Löydä sinäkin onnesi Pukkilasta”, Aki toivottaa komean suomenehevosensa Kaukon kera.

Uudellamaalla sijaitsevassa Pukkilassa on reilu 1 800 asukasta, ja se on väkiluvultaan Uudenmaan maakunnan pienin kunta.

Katso Aki Samulin & Loven keikat tästä.

KATSO Pukkilan kunnan esittelyvideo tästä (2019):Tee upeita löytäjä Saksan suurimman postimyyntitalon valikoimista. Klingeliltä kaikkea naisille ja kotiin, myös isot koot. Edulliset hinnat!
Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.