Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Mitä Kauko Simonen tekee suihkupään kanssa vessassa – katso kuva

Kaikkien aikojen ensimmäinen tangokuningas Kauko Simonen on huumorimiehiä. Toinen tangokuningas Jaska Mäkynen tallensi hauskan hetken Tampere-talon vessassa. Katso!

Julkaistu

@

Kaikkien aikojen ensimmäinen tangokuningas Kauko Simonen on huumorimiehiä.

Vai mitä pitää sanoa tästä hauskasta kuvasta, jonka toinen tangokuningas Jaska Mäkynen julkaisi Facebookissa? Kuva on otettu sunnuntaina (20.10.19) Tampere-talon takahuoneen kylpyhuoneessa.

Kauko ja Jaska esiintyivät Reijo Taipaleen suuressa muistokonsertissa Tampereella yhdessä moninen muiden tähtien kanssa, muun muassa Susanna Heikin, Simo Silmun, Saija Tuupasen ja Erika Vikmanin kanssa.

Mainos

VARAA HETI IKIMUISTOINEN PIKKUJOULURISTEILY, KLIKKAA KUVAA!

Kuvassa Kauko pitelee suihkupäätä mikrofonina ja seisoo tummassa puvussa vessanpöntön vierellä.

“Siellä missä Kauko, siellä nauru”

“Ensimmäinen tangokuninkaamme Kauko Simonen siinä treenaamassa. Tämän miehen huumori ei herkeä hetkeksikään, siellä missä Kauko, siellä nauru”, Jaska hersyi kuvan kera:

Tangokuningas Jaska Mäkynen otti kuvan, kun tangokuningas Kauko Simonen treenasi leikillään Tampere-talon vessassa suihkupäätä mikrofonina käyttäen. Kuva: Facebook.

Reijo Taipaleen muistokonsertissa esiintyi myös Taipaleen tyttärentytär Senja Myller.

“Selkeästi mestarin sukua tämä nuori, kehittyvä laulajattaren alku”, Jaska Mäkynen suitsutti.

Muistokonsertti soi tänään keskiviikkona (23.10.19) Turun Logomossa ja päättyy huomiseen (to 24.10.) esitykseen Lahden Sibelius-taloon.

→ Lue myös: Reijo Taipaleen laulava lapsenlapsi IS:ssa: “Vaari kehotti tekemään nöyrästi töitä”

Rovaniemeläinen Kauko Simonen valittiin Suomen ensimmäiseksi tangokuninkaaksi vuonna 1985.

Katso Kauko Simosen keikat tästä – ja Jaska Mäkysen & Nelostien keikat tästä.Tee upeita löytäjä Saksan suurimman postimyyntitalon valikoimista. Klingeliltä kaikkea naisille ja kotiin, myös isot koot. Edulliset hinnat!

Sinutral on vuoden virallinen rasvanpolttaja. Se on suunniteltu suomalaiselle vartalotyypille. Kokeile nyt vain postikulujen hinnalla ja laihdut!