Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Aki Samulin joulu-uutuus sävähdyttää ilman soittimia: “Vain ihmisääniä”

Joulukiertueella parhaillaan laulava Aki Samuli julkaisi luottotuottajansa kanssa herkän Taivas sylissäin -sinkun.

Julkaistu

@

Aki Samuli julkaisi viime viikolla uuden joulusinkkunsa. Kappele on tuttu, herkkä Taivas sylissäni, jonka maajussiksi siirtynyt tangokuningas tulkitsee riipaisevan kauniisti.

“Ei soittimia. Pelkkiä ihmisääniä, ja ääntä sitäkin enemmän”, Aki kuvaa kappalettaan.

Taivas sylissäni -sinkun on tuottanut Akin luottotekijä Simo Koho.

“On ollut äärettömän helppoa tehdä yhteistyötä tuottajani kanssa jo neljättä vuotta. Simppanen tietää aina, mitä haen ja haluun! Helppo mennä ja vetää”, Aki kehuu marraskuista studiosessiota.

“Annan ekan vedon aina sydämestäni”

“Meillä on aina käynyt niin, että se eka veto on se virallinen raita, mikä päätyy ikuisesti julkiseksi… tänäänkin kävi niin ja se johtuu siitä, että annan ekan suoraan sydämestä ja tarkotan sitä, mitä sanon. Toistot on vaan toistoja ja tunne alkaa rakoilee.”

Akin ja Simon yhteistyön aiempia hedelmiä ovat Rakkaustarina, Kaksi karttaa, Katujen kuningatar, Varpunen jouluaamuna, Jos joulu jää sydämeen ja osa Toive-kappaleesta.

→ Lue myös: Aki Samuli versioi väkevästi Paulaa: “Kuuntele, jammaa ja bailaa”

“Ääntäni käytän aina”

Aki lopetti tanssikeikkailun viime keväänä. Laulamista hän ei silti aikonutkaan lopettaa, sillä musiikki on lähellä laulavan maajussin sydäntä.

Aki viettää nyt toista jouluaan Pukkilassa sijaitsevalla, Kuninkaan valtakuntana tunnetulla maatilallaan.

→ Lue myös: Näppärä niksi! Näin Aki Samuli vääntää joulutortut: “Ihan itse keksin” – ensimmäinen joulu maatilalla

“Koskaan ei voi sanoa ei koskaan, mutta sen tiedän, että viihdyttämään ja käyttämään ääntäni minä tulen aina”, Aki vannoi lopettamisesta kertoessaan.

“Musiikki tykkää siitä et sitä kuunnellaan!”

Joulukiertue käynnissä

Parhaillaan Aki kiertää kuningaskollegansa Teijo Lindströmin kanssa kirkkokonserttikiertueella. Mittava Kuninkaiden joulu -kiertue virittää jouluun lähes 20 paikkakunnan kirkossa ja konserttisaleissa.

→ Lue myös: Kuninkaat lähtevät isolle joulukiertueelle: “Hieno tunne levittää joulun valoa”

“Tänä vuonna erityisesti oli sellainen tunne, että haluamme laulullamme antaa kuulijoille lahjana joulun rauhaa ja toivoa”, Aki on todennut.

Tänään lauantaina Aki ja Teuvo konsertoivat Raisiossa, huomenna sunnuntaina (1.12.) Uudessakaupungissa. Katso Akin keikat tästä ja Teijo Lindströmin keikat tästä.