Antti Ketonen Avussa: “Tapasin vaimoni kun hän pyysi minut tanssimaan”

Antti Ketonen Avussa: “Tapasin vaimoni kun hän pyysi minut tanssimaan”

Antti Ketonen Avussa: “Tapasin vaimoni kun hän pyysi minut tanssimaan”

Neljänsuorasta tuttu iskelmätähti, nyt myös soolouraa väkevästi tekevä Antti Ketonen kertoo uuden Avun (18/2019) haastattelussa rakkaudestaan.

Antti nimittäin tapasi tulevan vaimonsa ja elämänsä rakkauden omalla keikallaan, liki parikymmentä vuotta sitten. Avun jutussa Ketonen muistelee, kuinka muuan nainen tuli keikan jälkeen pyytämään laulajan tanssimaan.

“Hän heitti omaa spontaania huumoriaan. Jokin siinä oli sellaista, joka kiinnitti huomioni. Olen aina pitänyt määrätietoisista naisista, joilla on oma tahto”, Antti kuvailee.


Souvarit, Finlanders ja Pekkaniskan Pojat. Maan suosituimmat orkesterit ensimmäistä kertaa samalla laivalla! Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.11.19. Varaa heti. alk. vain 36€.

Hitaiden lomassa pari jutteli niitä näitä, ja Antti huomasi viihtyvänsä hyvin tanssipartnerinsa kanssa.

“Minuun vetoavat katseet, ja luonne on tosi tärkeä.”

Tuohon aikaan, 2000-luvun alussa Antti opiskeli rakennusinsinööriksi Hämeenlinnassa ja keikkaili Neljänsuorassa. Tyttöystävä puolestaan asui Salossa. Pariskunta päätti asettua Saloon, minne Antti sittemmin rakensi komean omakotitalonkin.

Naimisissa Antti ja Tiina Ketonen ovat olleet vuodesta 2008. Aviopari myi Salon-talon pari vuotta sitten, kun he muuttivat joulukuussa 2017 Helsinkiin, aivan ydinkeskustaan kerrostalokaksioon.

Avioparilla ei ole lapsia, mutta suloinen bichon frisé -rotuinen koira Elli on Antin silmäterä.

Parhaillaan Antti kiertää Olisitpa sylissäni -soolokiertueella ympäri Suomen. Katso Antti Ketosen keikat ja konsertit tästä.

Antti Ketonen sai Elli-koiran vaimoltaan 30-vuotislahjakseen vuonna 2008. Kuva: Facebook.

 


ERIKOISTARJOUS vain meiltä: Kokeile nyt Storytelin e- ja äänikirjapalvelua 30 päivää ilmaiseksi. Et sitoudu mihinkään.
HUIPPUARVONTA: Voita 1000€ lahjakortti Prismaan! Osallistu heti ja voita!
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!
Tilaa tästä Apu erikoistarjouksella: 12 numeroa vain 37,80 euroa! Saat myös kaupan päälle tilaajalahjan.

 

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesi