Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Hääpäiväänsä viettävältä Tommi Soidinmäeltä roolipaljastus: pääsee rokkaamaan Virve Rostin kanssa

Tommi Soidinmäki juhlii tänään 5-vuotishääpäiväänsä sekä uutta teatterirooliaan. Tommi tähdittää Virve Rostin kanssa Krokotiilirock-musiikkikomediaa Lappeenrannan Kesäteatterissa ensi suvena. Lue lisää!

Julkaistu

@

Tommi Soidinmäki viettää tänään torstaina (8.8.19) hääpäiväänsä. Tommi ja hänen Jenni-vaimonsa ovat olleet naimisissa viisi vuotta.

Päivään on kuulunut rakkauden lisäksi muutakin juhlittavaa: tangokuningas on paljastanut ensi kesän teatteriroolinsa.

“Wuhuu, ensi kesänä 2020 olen mukaan Lappeenrannan Kesäteatterissa”, innostunut Tommi iloitsee.

Tommi on tanssikeikkojen lisäksi tehnyt viime vuosina runsaasti teatterirooleja, ja parhaillaan hän tähdittää Ränssin Kievarissa Jyväskylässä pyörivää Kuka nyt soittaa, sir? -musiikki-iloittelua Saija Tuupasen kanssa.

Tanssiin.fi:n tietojen mukaan syksyllä luvassa on toinenkin, Tommiin liittyvä vielä isompi roolipaljastus.

→ Lue myös: VIDEO: Tommi Soidinmäki nauttii työnteosta ja vihjaa: “Erittäin iso rooli odottaa paljastumistaan

Mainos

Tänä kesänä Lappeenrannan Kesäteatterissa nähtiin huippusuosion saanut, Kari Tapion elämästä kertova näytelmä Olen suomalainen. Näytelmä keräsi miltei ennätysyleisön, yhteensä 17 500 silmäparia.

“Ottaen huomioon kylmän alkukesän, on tulos erinomainen. Lappeenrannan kesäteatteri on saanut hyvän jalansijan maamme suurien kesäteatterien joukossa ja tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kesään”,  Olen suomalainen -tuotannosta vastanneen Polartuotanto Oy:n toimitusjohtaja Marko Nuutinen kommentoi kulunutta kesää.

Krokotiilirock-komedia saa ensi-iltansa Lappeenrannan Kesäteatterissa ensi vuoden kesällä, vuonna 2020.


Kesällä 2020 Lappeenrannan Kesäteatterissa nähdään vauhdikas Krokotiilirock, joka on hurmaavan hauska uutuuskomedia. Mainostekstin mukaan se on “tarina rohkeudesta, siitä miten ihminen saa voimansa takaisin ja muuttuu oman elämänsä sankariksi”. Musiikkikomedian on käsikirjoittanut tv:sä tuttu näyttelijä Miia Nuutila.

Tunnelmaa siivittää loistava ja nostalginen rock-musiikki upean Loyals-livebändin säestämänä. Musiikin sovituksesta vastaa Antti Paavilainen.

Tommi Soidinmäen lisäksi Krototiilirockia tähdittävät Virve Rosti, Ushma Karnani, Panu Vauhkonen, Kirsti Valve ja Lasse Karkjärvi.

→ Lue myös: Onko tässä hauskin video ikinä: Tommi Soidinmäki on tossun alla hulvattommalla uutuusvideollaTunteet kuohuvat kuumina

Krokotiilirockin tarinassa on vauhtia ja rakkauttakin:

Pienessä Lempiäisten kylässä valmistaudutaan Heikin yllätysjuhliin, mutta yllätyksiä ilmaantuukin monesta suunnasta. Kun kauan piilossa olleet salaisuudet alkavat paljastua, kukaan ei ole enää entisensä. Tunteet kuohuvat kuumina kun kylänraitilla milloin tapellaan, milloin kuherrellaan.

Juhlat uhkaavat peruuntua kun yksi saa burnoutin ja toinen raivarin. Miten vanhustenhoito, kierrätys ja arvokartanon purkutuomio liittyy kaikkeen tähän? Kuka pelastaa kartanon, kuka toisen ihmisen? Osuuko Amorin nuoli oikeaan kohteeseen ja antaa unelmille siivet?

Mallan baari, jätteidenkierrätyspiste ja autotalli toimivat näyttämönä tässä elämänmakuisessa komediassa, josta ei käänteitä puutu. Onneksi rakkaus sulattaa sydämet ja musiikki pistää puntit vipattamaan katsomon viimeistä penkkiriviä myöten.

Esityspäivämäärät julkaistaan syksyllä 2019.

 Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia löytöjä. Klikkaa heti tästä!