Ota yhteyttä

Media

Heikki Koskelo kiistää: “En ole kihloissa” – erikoinen sotku

Moni ehätti jo onnitella Heikki Koskeloa kihlauksesta, mutta laulaja jyrähtää, ettei edes seurustele enää Clara Blomqvistin kanssa.

Julkaistu

@

Heikki Koskelo on joutunut erikoisen kihlaussotkun keskelle.

Kaikki alkoi, kun musiikkipiireissä hyvin tunnettu tanssinopettaja Clara Blomqvist julkaisi tiistaina sosiaalisessa mediassa kuvan ja tekstin, josta voi päätellä, että Clara on mennyt kihloihin. Rakkaudentäyteisessä purkauksessa oli myös kuva, jossa mies ja nainen pitivät käsiään päällekkäin sormukset nimettömissä.

“Rakkaus on anteeksiantoa, toisen ihmisen silmitöntä kunnioitusta. Rakkaus on rehellisyyttä ja hehkuvaa lämpöä sisällä. Rakkaus on sitoutumista omasta tahdostaan, mutta rakkaus ei pidä väkisin kiinni. Rakkaus on valtava voimavara, jonka menettäminen painaa ihmisen pinnan alle. Rakasta täysillä, elä ja nauti”, Clara kirjoitti sormuskuvan yhteyteen.

Koska Clara on tunnetusti seurustellut tanssitähti Heikki Koskelon kanssa, monet onnittelivat heitä kihlauksen johdosta.

Torstaina (30.1.20) Clara poisti kyseisen päivityksen.

→ Lue myös: Rakas julkaisi kuvan Heikki Koskelon pyllystä – “vastaiskua suunnitellessa”

Clara Blomqvist ja Heikki Koskelo seurustelivat 2018-19. Clara on legendaarisen tanssivaikuttaja Åke Blomqvistin tytär. Kuva: Facebook.

“Kihlauksemme päättyi jo 2019 aikana”

Valtakunnan media tarttui luonnollisesti päivitykseen, ja Seiska ehätti kertoa kihlauksesta keskiviikkona. Myös Tanssiin.fi oli valmis onnittelemaan tangoprinssiä, mutta yhteydenotto Heikkiin yllätti.

Heikki Koskelo nimittäin totesi Tanssiin.fi:lle keskiviikkoiltana, että ei todellakaan ole kihloissa Blomqvistin kanssa.

“En seurustele Claran kanssa” –Heikki Koskelo Tanssiin.fi:lle

“Itse sain tietää eilen tämmöisestä, kun ystävä laitto viestiä… en tiedä mitä tuo tarkoittaa, mutta en ole kihloissa, enkä seurustele Claran kanssa”, Heikki kuittasi.

Tänään torstaina Heikki julkaisi vielä Facebookissa sangen suorasanaisen ilmoituksen:

“Totean, että kihlauksemme on päättynyt jo vuoden 2019 aikana ja kihlausta ei ole uusittu. En ole kihloissa Clara Blomqvistin kanssa.”

“Uusi sivu on käännetty elämässä”

Heikki Koskelo ja Clara Blomqvist seurustelivat vielä vuosi sitten, mutta suhde oli myrskyisä.

→ Lue myös: Clara Blomqvist: “Satutin Heikkiä rikosilmoituksellani enemmän kuin hän minua”

Heikki sanoo olevansa nyt täynnä energiaa.

“Uusi sivu on käännetty elämässä, monellakin saralla… tästä on hyvä aloittaa perjantaina keikat ja tulee hieno vuosi!”

Katso Heikki Koskelon & Taivaankaaren keikat tästä.

 
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Kiikarissa kumppani tositarkoituksella? 50plussille suunnattu deittisivusto auttaa sinua etsimisessä!