Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Maria Tyyster synnytti tyttövauvan: “Sydämen pakahtumisia ja tunnekuohuja”

Maria Tyyster ja hänen muusiikkomiehensä Juho Kulmala saivat toisen lapsen viime yönä. Tytär sai vanhemmat onnesta sekaisin.

Julkaistu

@

Kuva: Facebook.

Maria Tyyster synnytti viime yönä (30.1.20) suloisen tyttövauvan. Iloisesta perheuutisesta ilmoitti Marian puoliso ja lapsen ylpeä isä, muusikko Juho Kulmala.

“Meistä tuli uuden pienen ihmeen vanhempia. Viime yönä syntyi terve tyttövauva. Sydämien pakahtumisia ja elämän alkamisen ihania tunnekuohuja”, Juho riemuitsi.

Torstaina syntynyt lapsi on Marian ja Juhon toinen. Pariskunnan perheeseen kuuluu 2,5-vuotias poika sekä Juhon 9-vuotias poika. Kotona on siis kaksi isoveljeä odottamassa uutta tulokasta.

Äitiyslomalla Tangomarkkinoille asti

Äitiyslomalle Maria jäi viikkoa ennen joulua 2019. Hän aikoo keskittyä rauhassa perheeseensä koko talven ja kevään.

“Olen ainakin Seinäjoen Tangomarkkinoille asti äitiyslomalla. Tangoille on sitten tarkoitus tulla takaisin, se on jo sovittu juttu.”

Myös Juho haluaa keskittyä vauva-arkeen. Tanssiin.fi kertoi tammikuun alussa basistin yllättävän uutisen: serkkunsa Kyösti Mäkimattilan Varjokuva-yhtyeessä pitkään musisoinut Juho erosi orkesterista tämän vuoden alussa.

Juho yllätti eroamalla Varjokuvasta tammikuussa

Juhon päätös oli hienoinen yllätys jopa Marialle.

“Päätöksesi panostaa muuhun on suuri ja yllättävä. Ihailen, arvostan, kannustan ja kuljen vierellä”, Maria kuvasi tunnelmiaan.

→ Lue myös: Maria Tyyster miehensä erosta Varjokuvasta: “Päätöksesi on suuri ja yllättävä”

 
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!