Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Pirita Niemenmaan uutuus on kaunis vanha tango: “Elän unelmaani”

“Vuosi 2020 ja tähdätään tähtiin”, Pirita Niemenmaa kuvaa fiiliksiään uuden Rion tähti -sinkun myötä.

Julkaistu

@

Kuva: Johanna Saarenpää Photography.

Pirita Niemenmaa toteutti unelmansa, kun tangokuningattarelta ilmestyi tänään perjantaina (31.1.20) sinkku.

Rion tähti -niminen kappale on alkujaan saksankielinen tango 1940-luvulta. Sen ovat Piritaa ennen levyttäneet muun muassa legendaariset Georg Malmsten ja Dallapé sekä Tuure Ara.

Idea Piritan levytyksestä tuli hänen ohjelmatoimistoltaan Gramofonilta.

“Eikä siinä sitten kauaa aikailtu, vaan pistettiin homma pakettiin ja nyt se on tässä. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja hyvin onnellinen lopputuloksesta”, Pirita iloitsee.“Persoonallinen ääni kuin luotu tähän”

Jo 12-vuotiaana Pirita pyöritteli mielessään kysymystä ”Kuinka minusta voisi tulla tangokuningatar?”.

Elämä kuljetti eteenpäin ja matka vaati paljon työtä unelman eteen. Tango oli vuosia suuri intohimo, unelma ja rakas harrastus. Viime kesänä suurin toive toteutui, kun Pirita kruunattiin tangokuningattareksi 2019. Siitä hetkestä lähtien elämä muuttui. Entinen työ sai jäädä ja tangovuosi lähti kuljettamaan Piritaa.

→ Lue myös: Pirita Niemenmaa jätti työt ABC:lla – tangokuningatar on sinkku koirahullu

Lokakuussa oli edessä ensimmäinen konserttikiertue Sinitaivas ja nyt uuden vuoden alkuun saadaan siis juhlistaa ensilevytystä.

Mainostekstin mukaan Piritan ääni on persoonallinen, mieleenpainuva ja “yksinkertaisesti kuin luotu Rion tähteen“. Kokonaisuus tavoittaa ja valloittaa kuulijan juuri toivotulla tavalla.

Uutta musiikkia lisää keväällä

Pirita lupaa lisääkin levytyksiä.

Vuosi 2020 ja tähdätään tähtiin, odotettavissa on keväälle uutta musiikkia. Kiitokset kaikille, jotka uskoivat minuun ja tekivät tästä mahdollista. Suuri kiitos tanssijärjestäjät, yhteistyökumppanit, työkaverit, perhe, Sanna-assari ja uskolliset fanit”, tangokuningatar kiittelee.

“Elän unelmaani” -Pirita Niemenmaa

“Kova työ palkitaan ja omasta kokemuksesta voin sanoa: Unelmat on tarkoitettu toteutettaviksi. Tällä hetkellä minä elän unelmaani!”

→ Lue myös: Oho, Pirita Niemenmaa tatuoi jättikruunun selkäänsä: “Sopi kuin nenä päähän” – katso kuva

Kevättalven mittaan Pirita on mukana etsimässä uusia tangokuninkaallisia. Hän kiertää Seinäjoen Tangomarkkinoiden esikarsintakiertueella halki Suomen yhdessä Tanssiorkesteri Kaihon ja Arto Nuotion kanssa.

Katso Pirita Niemenmaan ja Kaihon keikat tästä.

Rion tähti, säestys Seinäjoen Orkesteri. Äänitys ja miksaus: Toni Nuotio / GRF-Studio.

KUUNTELE Pirita Niemenmaan Rion tähti (säv. Willy Engel-Berger, san. Reino Palmroth, sov. Peeter Saul) 2020:


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Hoida raha-asiasi fiksusti - kilpailuta lainasi maksutta. Zmarta auttaa!