Ota yhteyttä

Orkesterit

Hups, Komioilta petti pokka – katso toistuvasti pieleen menevä mainosvideo

”Pari hengitystä ja sitten lähtee!” Komiat yritti koota itseään SMOrk-mainosvideolle. Katso myös Kyösti Mäkimattilan ja Teemu Roivaisen hilpeä video!

Julkaistu

@

Komiat julkaisi tänään tiistaina (26.11.2019) hauskan mainosvideon, missä vuoden 2018 tanssiorkestereiden Suomenmestari yrittää mainostaa tulevan kesän SMOrk-kilpailua.

Video ei mene ihan putkeen eikä onnistu ensimmäisellä, saati toisella eikä välttämättä kolmannellakaan otolla…  mutta sehän ei meininkiä haittaa! Komioiden pojat nauravat niin, että ovat sohvalta pudota.

Mainos

”No niin… nyt menee. Everyone! Pari hengitystä ja sitten lähtee”, suosisikkiorkesterin solisti Aleksi Yli-Sissala yrittää koota itseään.

”Mitä mä sanon? Jussi Lammela? Teemu Roivainen on tuomari, se on kova!”

Voit katsoa hilpeän videon tämän artikkelin lopusta.

→ Lue myös: Tanssiorkestereiden SM-kisaajat selvillä – Teemu Roivainen kiitteli nuorekasta asennetta ja persoonaa

SMOrk-kisan suojelija ja isä on tangokuningas Kyösti Mäkimattila. Kyösti kantaa huolta suomalaisen tanssimusiikin tulevaisuudesta ja on siksi halunnut tehdä kaikkensa orkesterikisan eteen.

KATSO Kyösti Mäkimattilan ja Teemu Roivaisen mainio SMOrk-mainosvideo tästä:

Haku kesän 2020 SMOrk-kisaan on käynnissä ja ilmoittautuminen päättyy 31.12.19. Orkesterit toimittavat videotervehdyksen sekä livetaltioinnin esiraadille helmikuun 15. päivään mennessä ja 2.3.2020 julkaistaan jatkoon päässeet 4-6 orkesteria.

Loppukisat käydään tuttuun tapaan heinäkuussa Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

”Miltä kuulostaa Tangomarkkinoiden katulavan valloitus heinäkuussa 2020? Entäpä täysipainoinen keikkakalenteri voittohuuman lisäksi?” kisaa mainostetaan.

Mainos

SMOrk-kilpailusta ovat ponnahtaneet tähtikaartiin Komioiden lisäksi muiden muassa Varjokuva, Tanssiorkesteri Kaiho, Korsuorkesteri, Unelmavävyt, Seinäruusut, Nelinpeli, Teemu Harjukari & Taivaanrannanmaalarit ja Petoman.

Hallitseva SM-tittelin haltija on naismuusikoista koostuva Neitoset, joka palkittiin juuri Kullervo Linnan Säätiön stipendillä.

→ Lue myös: Neitoset ilahtuivat arvokkaasta tunnustuksesta: ”Kuin joulu olisi ottanut varaslähdön”

Komiat taas jatkoi palkintoputkeaan tänä vuonna, kun yhtye valittiin Vuoden tanssiorkesteriksi 2019 Tanssin tähdet -kansanäänestyksessä.

Katso Komioiden keikat tästä.

→ Lue myös: Katso Komioiden kaikki komeat studio-livet – viimeisenä upea klassikkotango

KATSO Komioiden hauska SMOrk-mainosvideo tästä:


Älä anna mieshormonisi huveta! TestoPlus™ -ravintolisän avulla palautat nuoruuden elinvoimaasi ja tehostat seksuaalista suorituskykyäsi. Tilaa nyt toimituskulujen hinnalla 6,90€!
Rahoitushaku.fi hakee sinulle lainatarjouksia vertailtavaksi; löytäessäsi sopivan tarjouksen myös lainan hyväksyminen ja nosto on helppoa. Voit hakea jopa 60 000 euron lainaa.
Ihanat Marimekon vaatteet ja tuotteet aikuislle ja lapsille - edullisesti ja turvallisesti. Tilaa heti!
TARJOUS! Tilaa ET-lehti nyt huippuhintaan 29€ / 3kk (norm. 52€). Voit valita lahjaksi upean design-tuotteen, esim. Iittalan lyhdyn. Klikkaa heti!