Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Hurman juhla-albumin ensisinkulla tunnelmoi uutuussolisti – myös joulukiertue toteutuu

Olet mun kaikuluotain -sinkulla debytoi laulajana Hurman kitaristi Aleksi Autere. Suosikkiyhtye valmistautuu jo odotettuun joulun kirkkokonserttikiertueeseensa.

Julkaistu

@

Hurma julkaisi marraskuussa ensimmäisen singlen yhtyeen tulevalta nimikkoalbumilta. Kaunis ja herkkä Olet mun kaikuluotain on suomenkielinen versio John Denverin klassikosta Annie’s Song.

Hectorin suomentamana versiona kappaletta on esitetty useammankin kotimaisen artistin toimesta, viime vuosien tunnetuin lienee Ville Valon miljoonia katselukertoja kerännyt ylistetty versio. Nyt viimeisimpänä sen tekee Hurma.

Hurman ensi vuonna julkaistava nimikkoalbumi juhlistaa samalla suositun yhtyeen 10-vuotistaivalta. Singlellä kuullaan nyt myös ensi kertaa Hurman kitaristin Aleksi Autereen uniikkia lauluääntä. Tulevalla albumilla toimivat solisteina myös muut Hurman jäsenet.

Olet mun kaikuluotain -single on saanut hienon vastaanoton ja runsaasti positiivista palautetta! Kiitos siitä”, Hurman pojat iloitsevat.

→ Lue myös: Voi mikä suloisuus! Hurma-Jarnon vauva juhli isänsä kanssa kesähäissä –  katso kuva

“Onneksi hieno traditio saa jatkoa”

Joulukonserttikiertue lähenee kovaa vauhtia mutta sitä ennen tehdään myös muutamia tanssikeikkoja. Tänään perjantaina 20.11. Hurma tanssittaa Tulenliekissä Leppävirralla ja ensi viikon lauantaina 28.11. Kartano Kievarissa Äänekoskella.

Tavallisesti keikkavuoden päättävää, jo perinteeksi muodostunutta joulukonserttikiertuetta, on järjestelty pitkin kuluvaa vuotta.

“Vaikka ajoittain onkin näyttänyt huolestuttavalta, niin onneksi tämä hieno traditio saa nyt jatkoa”, yhtye sanoo.

Osa kiertuetuotosta vähävaraisille lapsiperheille

“Rajoitetun yleisökapasiteetin vuoksi otamme poikkeuksellisesti vastaan käsiohjelmien ennakkovarauksia. Varauksen voit tehdä nimen ja yhteystietojen kera sähköpostitse osoitteeseen: hurmaorkesteri@gmail.com Varauksia otetaan vastaan konserttia edeltävään iltaan klo 21 saakka. Muista myös mainita mihin konserttiin teet varauksen. Varaamalla käsiohjelman ennakkoon varmistat paikkasi konsertissa!”

Osa konserttien ohjelmatuotosta ohjataan vähävaraisten lapsiperheiden auttamiseen.

→ Lue myös: Hurman suosikkitangosta tyylikäs musiikkivideo julki: “Huikeaa heittäytymistä” – katso

Hurma – joulukonserttikiertue 2020

ti 8.12. Salo, Halikon kirkko

to 10.12. Juva, Juvan kirkko

ma 14.12. Ulvila, Ulvilan kirkko

ti 15.12. Ylöjärvi, Ylöjärven kirkko

ke 16.12. Karkkila, Karkkilan kirkko

to 17.12. Pyhtää, Pyhtään kirkko

Konsertit klo 19.00 | Käsiohjelma 20€

Kaikissa konserteissa noudatetaan AVI:n turvallisuusmääräyksiä sekä THL:n ohjeita. Yleisökapasiteettia on rajattu tartuntariskin minimoimiseksi. Osallistuthan konsertteihin vain terveenä.

Katso Hurman kaikki keikat tästä (mukana myös joulukiertueen tiedot).