Ota yhteyttä

Uutiset

Joel Hallikaisella rakkauden vuosipäivä: “Tyttö muutti Vespani suunnan” – katso kuva

Joel Hallikainen rakastui Piaansa vuonna 1982. Avioparilla on viisi lasta. Katso nostalginen kuva avioparin yhteisen taipaleen alkuajoilta.

Julkaistu

@

Joel Hallikainen viettää tänään keskiviikkona (3.7.19) juhlapäivää vaimonsa Pia Hallikaisen kanssa. Heidän rakkautensa nimittäin täyttää komeat 37 vuotta.

Joel ja Pia rakastuivat vuonna 1982, ja naimisiin he menivät vuonna 1986. Perheessä on viisi lasta.

“37 vuotta sitten kyytiin hyppäsi eräs tyttö, joka muutti Vespani suunnan. Ihme ja kumma se suunta on vieläkin sama – voe hyvän tähen”, Joel kommentoi rakkauspäiväänsä ja julkaisi kerrassaan nostalgisen kuvan suhteen alkuajoilta:

Joel Hallikainen ja Pia 1980-luvun alussa. Kuva: Facebook.

Tapasi Koivusalon häämatkallaan

Tiesitkö muuten, että Joel tapasi Timo Koivusalon häämatkallaan Sotsissa 1986? Sittemmin parivaljakko teki tv-historiaa supersuositulla Tuttu juttu -ohjelmallaan ja monilla muilla yhteistöillään.

“Suurin saavutus, minkä olen saanut, on se, että minulla on perhe kasassa. Sitä ei ole myöntänyt mikään raati. Kaiken muun olen saanut kansalta”,Joel sanoi taannoin MTV:lle.

Joelin ja Pian perheessä on viisi lasta: Oona, Eeli, Aada sekä kaksospojat Onni ja Ukko.

Katso Joel Hallikaisen keikat tästä.

 Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!