Ota yhteyttä

Media

Jorma Kääriäinen IS:ssä: “Olen hirveä jännittäjä” – lääkkeet auttavat keikkakuntoon

Jorma Kääriäinen avautuu Ilta-Sanomissa herkkyydestään. “En voi laulaa häissä tai hautajaisissa”, tunteellinen tulkitsija sanoo.

Julkaistu

@

Jorma Kääriäinen kertoo viikonvaihteen Ilta-Sanomissa kuulumisiaan. Jutussa Jorma avautuu esiintymispelostaan.

“Mä olen hirveä jännittäjä”, Jorma myöntää.

Kääriäisen pelastukseksi tuli lääkäri, joka määräsi laulajalle beetasalpaajia. IS:n jutun mukaan Jorma turvautuu yhä pieneen määrään lääkettä ennen keikkalavalle nousua, jos jännitys uhkaa liikaa.

Mainos

Jorma tunnustautuu herkäksi ja tunteelliseksi mieheksi.

“En pysty laulamaan häissä enkä hautajaisissa, ne ovat liian emotionaalisia tilaisuuksia minulle. Niille keikoille on turha kysellä”, Kääriäinen paljastaa Ilta-Sanomissa.

Agents & Jorma Kääriäinen vuonna 2002.

Jorma Kääriäinen muistetaan Agents-yhtyeen laulusolistina vuosina 1992-2006. Tuolloin suosiota, keikkoja ja rahaa riitti. Jormaa ennen solistina oli legendaarinen Topi Sorsakoski, joka lauloi yhtyeessä 1985-92.

“Taloudellisesti Agentsin aika oli huippua, mutta ne rahat eivät pesää tehneet”, Jorma kuvaa IS:ssä.

Vuosina 2006-13 Jorma oli Riku Niemi Orchestran solistina, ja nykyään hän kiertää keikoilla oman Yhden tähden orkesterinsa kanssa. Katso Jorma Kääriäisen keikat tästä.

Lokakuusta lähtien Jorma tähdittää Nyt tai ei koskaan -konserttikiertuetta, joka juhlistaa hänen 40-vuotista laulajanuraansa.

Kari Tapion kanssa puhuttiin usein hotellikuolemasta. Millä sä rentoudut siellä? Juomalla, joo, mutta se ei ollut mun juttuni.”

30-vuotias Agents juhli kolmella solistilla vuonna 2009: Esa Pulliainen, Vesa Haaja, Topi Sorsakoski ja Jorma Kääriäinen. Pulliainen on Agentsin perustaja ja kitaristi, joka tänä vuonna on kiertänyt loppuunmyytyjä keikkasaleja Ville Valon kanssa.