Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Kiuruveden Iskelmäviikolla taas huima kattaus: Katri Helena, Juhamatti, Souvarit, Kyösti…

Kiuruvedellä nautitaan heinäkuussa mm. Markku Aron ja Juhamatin 70-v.juhlakonserteista sekä Kake Randelinista ja A. Aallon rytmiorkesterista.

Julkaistu

@

Kiuruveden Iskelmäviikko tarjoaa jälleen musiikkia ja maalaisromantiikkaa Savon sydämessä ensi heinäkuussa.

Esiintyjälista on perinteiseen tapaan todella kattava. Iskelmäviikon virallisena avajaispäivänä keskiviikkona 15.7. IskelmäAreenalla viihdyttävät muun muassa Sinitaivas, Lasse Hoikka & Souvarit, Yölintu sekä Markku Aron 70-vuotisjuhlakonsertti.

Torstaina 16.7. Kiuruvedellä kuullaan J. Eskelistä, Katri Helenaa, Kake Randelinia ja Kyösti Mäkimattilaa Varjokuvan kera. Myös iskelmälegenda Juhamatin 70-vuotisjuhlakonsertti Elämä on hyvä on torstaina.

Perjantaina 17.7. IskelmäAreenan valtaavat Neitoset, A. Aallon rytmiorkesteri, Miljoonasade, Katri Ylander ja Irina.

Lauantaina 18.7. lavalla viihdyttävät Jarno Itkonen & Rosette, Laura Voutilainen, Mikko Harju, Ville Liimatainen & Ajomiehet sekä Raskasta Iskelmää -konsertti.

Sunnuntain päättäjäisissä 19.7. kuullaan mm. IskelmäMestarit 2020 -laulukilpailun voittajia sekä Kiuruveden Tenava- ja Teinitähtiä.

Tommi Kostekivi ja Maria Pihlajamaa ovat IskelmäMestarit 2019.



Lavatansseissa Leifiä ja tangokuninkaallisia

Lavatanssitkin kuulutat olennaisena osana Kiuruveden Iskelmäviikkoon. Niitä järjestetään Pyhäsalmen Suurlavalla jo maanantaina 13.7. Pirita Niemenmaan ja Johannes Vatjuksen tahtiin. Tiistaina 14.7. Suurlavalla tanssittavat Leif Lindeman & Amore, Juha Vartiainen sekä Maria Pihlajamaa ja Tommi Kostekivi.

Päättäjäistanssit Iisalmen Kylllikinrannassa ovat su 19.7., jolloin tanssittajina ovat Nina Åkerman, Juha Vartiainen sekä uudet IskelmäMestarit 2020. Säestämässä Pekka Juntusen IskelmäOrkesteri.

Iskelmäviikon juontajina ovat tuttuun tapaan Klaus Thomasson ja Sari Tamminen.

Iskelmähistoriaa 21 vuoden ajalta

Kiuruveden Iskelmäviikon alkutahdit lyötiin 1999 edeltäneenä vuonna lakkautetun Osuusmeijerin piha-alueella, aivan Kiurujärven rannassa. Ensimmäisen tapahtuman esiintyjistä mainittakoon mm. edesmennyt Kirka, joka oli tuolloin yksi maamme vetovoimaisimmista artisteista. Viikkoa ennen tapahtumaa alkavan iskelmätapahtuman ilosanomaa vietiin pyöräillen Seinäjoelle saakka, ”Tankoillen Tangomarkkinoille” teemalla.

Seuraavana vuonna tapahtuma järjestettiin Kiuruveden torilla ja tuntui, että iso tapahtumateltta peitti alleen koko torin. Vuonna 2000 tapahtuma-alue siirtyi lopulliselle paikalleen, vanhalle urheilukentälle, ala- ja yläkoulun tuntumaan.

IskelmäAreena sijaitsee Kiuruveden koulukeskuksen tuntumassa.

Tapahtuma on kasvanut pikkuhiljaa matkan varrella ja esimerkiksi karavaanarit ovat ottaneet tapahtuman omakseen, esimerkiksi vuonna 2018 Iskemäviikolla  kävi peräti 746 vaunukuntaa.

Sillanpää sekä rokkaavat tötteröpäät yleisömagneetteina

Iskelmäviikolla on esiintynyt maamme eturivin artisteja aina Kari Tapiosta Paula Koivuniemeen, Agentseista Souvareihin, sekä Jenni Vartiaisesta Tuure Kilpeläiseen.

Yhden illan yleisöennätys on vuodelta 2005, jolloin ”tötteröpäiden” yhtye Leningrad Cowboys esiintyi yli 5000-päiselle yleisölle. Lähes 5 000 hengen yleisöön ylsi myös Jari Sillanpää vuonna 2013, kun Jari esiintyi Iskelmäviikon 15-vuotisjuhlatapahtumassa.

 



Tilaa Klingelin postimyynnistä upeat ja edulliset tuotteet! Kaikkea naisille ja kotiin.
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Sinutral on vuoden virallinen rasvanpolttaja. Se on suunniteltu suomalaiselle vartalotyypille. Kokeile nyt vain postikulujen hinnalla ja laihdut!