Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Maria Tyyster miehensä erosta Varjokuvasta: “Päätöksesi on suuri ja yllättävä”

Juho Kulmala yllätti ja ilmoitti jättävänsä serkkunsa Kyösti Mäkimattilan Varjokuva-yhtyeen. Juhon avovaimo Maria Tyyster synnyttää pian.

Julkaistu

@

Kuva: Facebook.

Varjokuva-yhtyeen basisti Juho Kulmala ilmoitti tänään perjantaina (10.1.20) yllättävän uutisen: hän ei jatka serkkuaan Kyösti Mäkimattilaa säestävässä orkesterissa enää vuonna 2020.

Juhon ilmoitus yllätti jopa hänen puolisonsa, tangokuningatar Maria Tyysterin, joka odottaa pariskunnan toista lasta.

“Päätöksesi panostaa muuhun on suuri ja yllättävä. Ihailen, arvostan, kannustan ja kuljen vierellä. Silti, olet minulle aina myös yksi Varjokuvan päähenkilöistä, pala suuresta ja hienosta kokonaisuudesta. Sitä tulet aina olemaan!” Maria kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

→ Lue myös: VIDEO: Maria Tyyster laulaa vauvalleen: “Hän reagoi potkimalla kovasti”

Marialla ja Juholla on yhteinen 2,5-vuotias poika. Perheeseen kuuluu myös Juhon 9-vuotias poika eli kaksi isoveljeä on kotona odottamassa uutta tulokasta. Vauvan pitäisi syntyä tässä kuussa eli tammikuun aikana. Äitiyslomalla Maria on heinäkuun tangomarkkinoille asti.

Juho on sukua Kyöstille, miehet ovat serkuksia. Kyösti on myös pariskunnan lapsen kummi.

Mainos

Juho: “Soittoni soi jatkossakin”

Juho Kulmala perusteli eropäätöstään lyhyesti tänään perjantaina.

“Päädyin ratkaisuuni syystä, jos vähän toisestakin”, hän totesi.

“Ollos huoleton, en kuitenkaan häviä minnekään. Soittoni soi vääjäämättä jatkossakin, mutta vaan muissa yhteyksissä.”

“Halusin tutustua syvästi ja pysyvästi” -Maria Tyyster ensikeikastaan Juhon kanssa

Maria muistelee, kuinka hän neljä vuotta sitten ensimmäisen kerran kohtasi Juhon.

“2016 yhteiselle keikalle lähdin jännityksellä, suurella arvostuksella ja tietämättömänä tulevasta. Siellä uskalsin ensimmäistä kertaa oikeasti jutella sinulle. Edelleen ujona, koska arvostin sinua kollegana valtavasti. Huomasin, että sen roolihahmon takana on ihminen, keneen haluan tutustua oikeasti, syvästi ja pysyvästi!”

Mainos

“Olet rakas puoliso ja paras ystäväni”

Maria paljastaa olleensa Varjokuvan fani jo pidempään: hänen ensimmäinen muistonsa orkesterista on vuonna 2005 Kesäillan valssi -tv-ohjelmasta, Tanssit talolla -kappaleesta.

“2008-2010 kuuntelin niin paljon, että osaan levyt ulkoa etu- ja takaperin. 2008 Kaikkien nimmarit levynkanteen ystävän kautta. Ensimmäistä kertaa livenä taisin nähdä vasta vuonna 2014 Kangasalalla, kun sain jakaa lavan kuningatarvuotenani. Sieltä muistan hämyisän ja kuuman lavatunnelman”, Maria kertoo.

“Varjokuva on ollut ja on perhe”

“Nyt 4 vuotta myöhemmin, olet minulle rakas puoliso, pian kahden yhteisen lapsemme isä, paras ystäväni, tuki ja turva, mutta edelleen myös suuresti arvostamani muusikko ja kollega! Varjokuva on ollut ja on perhe.”

Varjokuva ei vielä ole tiedottanut, kuka korvaa Juhon basson ja kontrabasson varressa.

Katso Kyösti Mäkimattilan ja Varjokuvan keikat tästä.

 


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!


Hoida raha-asiasi fiksusti - kilpailuta lainasi maksutta. Zmarta auttaa!